Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Έστειλε εξώδικο στη Σούπερ Λιγκ

Ο Παναθηναϊκός περνά στην αντεπίθεση και «χοντραίνει» το παιχνίδι
Ο Παναθηναϊκός έστειλε εξώδικο στη Σούπερ Λιγκ και ζητάει τις μαγνητοφωνημένες συζητήσεις του τελευταίου Δ.Σ.! Το παιχνίδι «χοντραίνει» με τους πράσινους να θέλουν να διερευνήσουν όσα γράφτηκαν στον Τύπο και φέρεται να είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού γράφτηκε πως είπε ότι το περσινό πρωτάθλημα που πήρε ο Παναθηναϊκός ήταν... σκάνδαλο έχοντας την εύνοια της διαιτησίας, ενώ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του τριφυλλιού Νικόλα Πατέρα.

Οι πράσινοι με το εξώδικο ζητούν να...
ακούσουν όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και να διερευνηθούν όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Παναθηναϊκός περνάει στην αντεπίθεση και το παιχνίδι αρχίζει χοντραίνει με τους πράσινους να βγάζουν ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με αφορμή το γεγονός ότι χθες και σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας επιλεγμένοι διάλογοι από την πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League που περιλάμβαναν πολύ σοβαρά υπονοούμενα και κατηγορίες, ζητήσαμε από τη διοργανώτρια να μας παραδωθούν οι μαγνητοφωνημένες συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Το αίτημά μας δεν έγινε δεκτό και μας ζητήθηκε να φέρουμε το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επειδή όμως οι ανέξοδοι λεονταρισμοί πίσω από κλειστές πόρτες και εκτός πρακτικών με επιλεκτικές και αποσπασματικές «διαρροές» προς τον Τύπο με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων πρέπει κάποια στιγμή είτε να σταματήσουν είτε να συνοδεύονται και από το ανάλογο κόστος, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο Πρόεδρός της, κ. Νικόλας Πατέρας απέστειλαν σήμερα εξώδικο προς τη Super League, ζητώντας παράλληλα και τη συνδρομή του Αθλητικού Εισαγγελέα, με το οποίο ζητούν αντίγραφο των εν λόγω μαγνητοφωνημένων συνομιλιών προκειμένου η όποια υπόνοια ή κατηγορία να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Είναι προφανές ότι με δεδομένα τα δημοσιεύματα και τις «διαρροές» για τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan