Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Μια Φωτογραφία Που Σταματά Τον Χρόνο

Δεν έχω να πω πολλά για το ψεσινό ντέρμπιον μεταξύ της Μάτζεστε του Γιουνάη και της Μάτζεστε του Σίτι.


Δεν έγινε και τίποτα, πολύ μπίρι μπίρι, λίγοι τσαμπουκάδες πέρα από ένα θαυμάσιο χασαπάτο του Μπάρι στον Νάνι και συνολικά ένα ματς, χωρίς κάτι για να πεις ότι σηκώνεσαι από τη θέση σου, παίρνεις μια κανάτα μπίρα και τη λούζεσαι από τη χαρά σου.

Να τη λουστείς διά να ξυπνήσεις, ναι, αυτό το κάμεις. Να τη λουστείς διά να γιορτάσεις τύπου νίκη φόρμουλα ένα, το θέαμα που βλέπεις αρκετό χλομό θα έλεγον.

Ο φακός ο φωτογραφικός, όμως, ήταν ξάγρυπνος και έπιασε το Ένα πλάνο που έκαμε όλο το ντέρμπιον να πάρει άμεσα αξία....

Στον εν λόγω πλάνο όπως βλέπετε, ο Κάρλος ο Τέβεζ φαίνεται να κάμει μια βυθομετροσκόπηση στον Ρίο τον Φέρντιναντ. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάμει κάτι άλλο, το έχω σκεφτεί και κάθε άλλη εξήγης που πήγε να σχηματιστεί στον εγκέφαλό μου, σβήστηκε πριν προλάβω να πω «μα είναι ολοφάνερο, ο Τέβεζ τον έχει φορέσει κούκλα κουκλοθεάτρου και τόνε πηγαίνει βόλτα».

Ομολογω ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν την έιδα τη φάση, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το μεγαλείο της, όπως και το μέγεθος της απορίας μου περί του γιατί ακριβώς φτάσαμε στο σημείο, ο συμπαθής Αργεντινός να βάζει κυριολεκτικά χέρι στον πωπουδίνο του διεθνούς Άγγλου αμυντικού.

Ζητώ λοιπόν από εσάς, τους πιστούς αναγνώστες του Ου Λε Λε, να δώσετε τις δικές σας ερμηνείες, διά να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει εδώ και αν βρισκόμεθα στην αρχή μιας νέας ποδοσφαιρικιάς μόδας, όπου όταν ένα ματσάκιον θα κρεμάει, θα βαρεμάρει που λέμε, οι παίκται θα απασχολούνται κάνοντας πρωκτοσκόπηση στον πλησιέστερο συμπαίκτη ή αντίπαλο.

Προσωπικά το βρίσκω λίγο περίεργο σαν θέαμα, αλλά ποιος είμαι εγώ να μπω εμπόδιο στο παγκόσμιο φούτμπολ, καθώς αυτό βαδίζει στον δρόμο της εξέλιξης και της προόδου.

Περικαλώ, όπως βοηθήσατε στην εξήγηση του φαινομένου. Προσοχή! Αν θεωρείτε ότι στο πλάνο που βλέπουμε ΔΕΝ γίνεται κάποια οπίσθια εξέταση, περικαλώ να το τονίσετε.

Ευχαριστώ.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan