Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Πράσινη» Ομολογία


Ομολογούν χωρίς ….πίεση, ή όπως αλλιώς το λέει ο θυμόσοφος λαός του Θρύλου. Ο λόγος φυσικά για τη νέα μεγάλη επιτυχία της «Πράσινης» που συγκλόνισε τον σημερινό Τύπο με μία μεγάλη αποκάλυψη.

«Αύριο θα βραβευθεί ο ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ, ο οποίος όπως συνηθίζει, ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΠΕΡΜΑ προς κάθε κατεύθυνση» (!!!!!) λέει το έγκυρο ρεπορτάζ της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» και εμείς ως καλοπροαίρετοι, το πιστεύουμε...

Βεβαίως, για τον Βέλγο το υποπτευόμασταν ότι ….κάτι πάει στραβά πάνω του αλλά δεν μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό το συγκλονιστικό συμπέρασμα και δεν είχαμε φυσικά και αποδείξεις !
Όμως, αφού το λέει η «Πράσινη», έτσι θα είναι και το μόνο που ευχόμαστε είναι να μην διαβάσει την εφημερίδα, ή εμάς, η σύζυγός του και το παρεξηγήσει !!!!

Ο Μιραλάς, σαφώς και έκανε μεγάλη ζημιά σε πολλούς, αλλά τέτοιον χαρακτηρισμό – ομολογώ – ούτε το πιο νοσηρό, οπαδικό δημοσίευμα του Ολυμπιακού δεν θα έδινε, ακόμα κι αν ο Βέλγος είχε σκοράρει πέντε φορές στο ΟΑΚΑ !

Αφού όμως το λέει η «Πράσινη», η εφημερίδα των μεγάλων αποκαλύψεων, έτσι θα είναι.

Μπράβο παιδιά της «Πράσινης». Πάντα τέτοια. Να ομολογάτε, χωρίς πίεση αυτά που σκέφτεστε και να μην τα κρατάτε σαν απλή φαντασίωση!
***** Κρίμα βρε πράσινα παιδιά που δεν το πήραμε χαμπάρι νωρίτερα. Ξέρετε τι φύλλα θα πούλαγε σήμερα η εφημερίδα σας ;;;;;;


bam

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan