Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Σπανός κατά Ταμήλου στο TV 10

Μια συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό TV 10 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Τρίκαλα Συμπολιτεία» κ. Θ. Σπανός, άναψε τα αίματα, ενόψει των εκλογών του βʼ γύρου.

Ο κ. Σπανός, χωρίς να παραθέσει επίσημα στοιχεία, άφησε να εννοηθεί πως δεν έγινε χρηστή διοίκηση στα οικονομικά του δήμου Τρικκαίων, ενώ αναφερόμενος στην Πολεοδομία τόνισε πως αν γίνει έλεγχος θα αποκαλυφθούν πολλά.

Εδική αναφορά έκανε και στην περιουσιακή κατάσταση του ίδιου του δημάρχου και στον τρόπο απόκτησης των εισοδημάτων του (από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου ως σήμερα), αφήνοντας υπόνοιες για πλουτισμό.

Σκληρή απάντηση του δημάρχου...

Άμεση και ιδιαίτερα σκληρή ήταν η απάντηση του δημάρχου, σε ανακοίνωση που έστειλε στον τοπικό Τύπο και δημοσιεύεται αύριο. Ο δήμαρχος αναφερόμενος στους κ.κ. Λάππα, Σπανό τονίζει πως είναι «παλιά σας τέχνη η συκοφαντία και η λασπολογία», συμπληρώνοντας πως «η πορεία του Μιχάλη Ταμήλου και της οικογενείας του είναι αψεγάδιαστη και κανείς Λά(σ)πας δεν μπορεί να την διαβάλλει». Μιλά για έντιμη διαχείριση των οικονομικών του δήμου, ενώ για τα περιουσιακά του στοιχεία αυτά «κατατίθεται υποχρεωτικά σε Εδική Επιτροπή του Αρείου Πάγου κάθε χρόνο μαζί με όλα τα αποκτηθέντα εισοδήματα. Τα στοιχεία αυτά είναι πάντα διαθέσιμα».


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan