Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η προθεσμία του Γκοβού…

Μέχρι το τέλος του χρόνου έχει διορία ο Σίντνεϊ Γκοβού να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Οι κακές εμφανίσεις του Γάλλου επιθετικού έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας κι εφόσον δεν μεταμορφωθεί αγωνιστικά, τότε στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να κληθεί ο μάνατζέρ του στην Αθήνα, όχι για… απλές συστάσεις, αλλά για να συζητηθεί η λύση του πολύ υψηλού συμβολαίου του (στοιχίζει 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο με τη νέα φορολογία).

Ενδεικτική της δυσαρέσκειας που υπάρχει για τον 31χρονο άσο είναι η τοποθέτηση του Παύλου Γιαννακόπουλου στο χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ:
«Διαβάζω στις εφημερίδες πως κάποιος παίκτης μας είναι κάθε μέρα μεθυσμένος. Τι πράγματα είναι αυτά; Αν είναι έτσι, πρέπει να αποπεμφθεί», τόνισε ο μέτοχος του συλλόγου. Μπορεί μεν να μην έχει υποπέσει στην αντίληψη των ανθρώπων της ομάδας κάποιο νέο τέτοιο παράπτωμα από πλευράς Γκοβού, ωστόσο δεν αρκεί να είναι… φρόνιμος. Πρέπει να παίξει-επιτέλους-και μπάλα.

Στον πάγκο μέχρι να συνέλθουν…

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν προτίθεται να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα του επιμένοντας στη χρησιμοποίηση του Σίντνεϊ Γκοβού κι έχει αποφασίσει να τον αφήσει στον πάγκο μέχρι να του αποδείξει στις προπονήσεις πως είναι έτοιμος να προσφέρει ουσιαστικά. Έτσι ο Γάλλος αναμένεται να είναι εκτός ενδεκάδας στο ματς του Σαββάτου με τη Λάρισα, πράγμα που αναμένεται να συμβεί και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι διαφορετική, καθώς είναι εμφανή πάνω του τα σημάδια κόπωσης από τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα και δεδομένου ότι η επιστροφή των Λέτο, Νίνη και Μπουμσόνγκ μετατέθηκε για την επόμενη αγωνιστική, σίγουρη θέση έχουν οι Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Κατσουράνης (και πάλι ως κεντρικός αμυντικός), Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Γκαρσία και Σισέ. Αν ο Σπυρόπουλος προπονηθεί σήμερα κανονικά, θα παίξει το Σάββατο, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Καραγκούνης, Πλεσί και Μαρίνος.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan