Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Δίχρονη Ελληνοπούλα κερδίζει 5.000 δολάρια τη μέρα!



Μπορεί εκατοντάδες φωτομοντέλα να περιμένουν εναγωνίως ένα συμβόλαιο που ποτέ δεν έρχεται αλλά μια 2χρονη Ελληνίδα κερδίζει πέντε χιλιάδες δολάρια ημερησίως ως …μοντέλο!

Ναι καλά διαβάσατε. Πρόκειται για την μόλις δύο χρονών Γεωργιάνα Γεωργίου από την...
Queensland της Αυστραλίας. Έχει προοπτικές καριέρας στο μόντελινγκ, καλύτερες και από αυτές πολλών 18χρονων μοντέλων.

Η μαμά της χαμογελώντας λέει ότι "η Γεωργιάνα δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της αν το μεροκάματο δεν ξεπερνά τις $5,000" και όσο κι αν αυτό ακούγεται αστείο έχει μεγάλη δόση αλήθειας.

Η Γεωργιάνα πριν από λίγες μέρες κέρδισε σε παναυστραλιανό επίπεδο τον διαγωνισμό ομορφιάς του περιοδικού Practical Parenting. H μητέρα της Πολίν αποφάσισε να στείλει μερικές φωτογραφίες της κόρης της στον διαγωνισμό μετά την προτροπή συγγενών και φίλων που έβλεπαν στο πρόσωπο της νεαρής κουκλίτσας αυτό που είδαν και οι κριτές του διαγωνισμού ομορφιάς.

Από τότε οι προσφορές για φωτογράφηση για την 2χρονη Γεωργιάνα από περιοδικά και οίκους μόδας άρχισαν να πέφτουν βροχή. Μέσα σε ένα μόλις μήνα η μικρούλα δέχθηκε πάνω από 5000 προσφορές και όπως λέει η μαμά της πολλές από αυτές κατέληξαν σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Η μικρούλα απολαμβάνει τον φωτογραφικό φακό με σκέρτσο και νάζι αλλά πάνω απ' όλα εκείνο που διασκεδάζει είναι να βλέπει τις φωτογραφίες της.
newsit.gr 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan