Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Απραξια και ατολμια

Ηρθε η κυβερνηση του εξωτερικου,ειδε τα αποτελεσματα της χρονιας που περναει και αποφασισε,μιλησε και με τους εδω κλητηρες της τους καλοπληρωμενους και τα νεα μετρα που "δεν θα επαιρναν"ειναι προ των πυλων.

Σημερα μαλιστα η κυβερνηση του εξωτερικου θα μας μιλησει κιολας,θα μας πει οτι τα παμε καλα αλλα χρειαζεται και καλυτερα,και φυσικα οι δικοι μας κλητηρες θα πανηγυρισουν οπως παντα τις νεες μεγαλες τους νικες και τις ιστορικες τους επιτυχιες.

Και αυτο το κανουν χωρις να ντρεπονται και καθολου,θα μου πεις αν ντρεποντουσαν θα ειχαν παει να πνιγουν ολοι μαζι να μην κανουμε και ξεχωριστες κηδειες,αλλα υπαρχει ντροπη στον πολιτικο κοσμο αυτης της χωρας?

Και το παραλογο ειναι οτι μετα απο τοση λιτοτητα που θα περασουμε...θα χρωσταμε και περισσοτερα στο τελος του δανειου,και αντε παλι αλλη λιτοτητα,και αλλα δανεια,περιμενετε εσεις να δειτε μια ασπρη μερα στο προσεχες μελλον?

Γιατι δεν το βλεπω πιθανον.
Οι μονοι που θα βλεπουν ασπρη μερα ειναι οι καλοπληρωμενοι βουλευτες μας,αλλα μπορει λογικα στις επομενες εκλογες να δουν και αλλα ασπρα επανω τους...οπως αυγα...ασπραδια γιατι ο κροκος εχει χοληστερινη,γιαουρτια κλπ.

Ωραια περναμε...το καφεδακι μας το πινουμε,ακομη κυκλοφορουμε τα αμαξια μας,καποιοι εχουμε δουλειες αλλοι οχι,δεν βαριεσε...εμεις θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα?

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan