Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Απειλούν τον Παμπορίδη! Απειλητικά μηνύματα και κλήσεις στο κινητό του, ακόμη και στο facebook ανάγκασαν την αστυνομία να τον συνοδέψει από το ... Φάληρο στο Κιλκίς! Ζητά να εξαιρεθεί από τα ματς της Θεσσαλονίκης.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την επίθεση στον Κύρο Βασσάρα και το φαινόμενο επίθεσης κατά διαιτητών κάνει πάλι την εμφάνισή του. «Θύμα» αυτή τη φορά ο ρέφερι από το Κιλκίς, Βασίλης Παμπορίδης.
Μετά τη λήξη του αγώνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ, ο έλληνας διαιτητής άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από άγνωστους αριθμούς, οι οποίοι εκτός από ύβρεις τον προειδοποιούσαν να μην εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη.
Έτσι λοιπόν ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας και, μετά από επικοινωνία της Ασφάλειας Πειραιά με την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου να οδηγήσουν τον Παμπορίδη με ασφάλεια στο σπίτι του, στο Κιλκίς.
Να σημειωθεί ότι εναντίον του εν λόγω διαιτητή υπάρχουν και πολλά μηνύματα υβριστικού και απειλητικού χαρακτήρα στη..... σελίδα που διατηρεί στο facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος διαιτητής σκέφτεται να ζητήσει από την ΚΕΔ την εξαίρεσή του από τα παιχνίδια των ομάδων της Θεσσαλονίκης.
Στα «αγωνιστικά», ο Παμπορίδης βαθμολογήθηκε με πάνω από 8,00 από τον παρατηρητή του αγώνα, Αντώνη Σίπκα. Μάλιστα, με εξαίρεση τη φάση που πρωταγωνιστούν οι Α. Παπαδόπουλος και Δ. Σαλπιγγίδης - την οποία ο παρατηρητής επιφυλάχθηκε να δει σε βίντεο - στις υπόλοιπες του έδωσε τα συγχαρητήριά του. Όσο για τη φάση που προαναφέραμε, ο Παμπορίδης είπε στον παρατηρητή ότι ήταν πολύ κοντά στην φάση (περίπου πέντε με επτά μέτρα) και είναι σίγουρος πως είδε πολύ καθαρά τον Παπαδόπουλο να βρίσκει την μπάλα χωρίς να τραβά τον αντίπαλό του και εν συνεχεία να πέφτουν και οι δύο στο χορτάρι.
Στη φάση του Ντουντού με τον Γκαρσία, και οι δύο συμφώνησαν ότι ο Βραζιλιάνος δεν είχε τεντωμένο πόδι και δεν βρίσκει τον αντίπαλό του, ενώ ήταν σωστό το «κιτρίνισμα» και των δύο. Όσο για τον Ίβιτς ... ο Σίπκας είπε στον Παμπορίδη ότι θα μπορούσε να είχε δείξει απευθείας κόκκινη στον Σέρβο του ΠΑΟΚ για το αντιαθλητικό του μαρκάρισμα στον Ουρτάδο.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan