Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ: Ενίσχυση τον Γενάρη ζήτησε ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε και απαίτησε αλλαγές στην ΑΕΚ. Για να προχωρήσει η ομάδα και να παράγει έργο ο Ισπανός θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα κάποια δεδομένα. Η ΑΕΚ διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες οι οποίοι δεν μπορούν να προσφέρουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά κυρίως δεν διαθέτει λύσεις, κυρίως στην άμυνα.

Δύο μπακ (δεξί κι αριστερό) θέλει στην ομάδα ο Χιμένεθ μέχρι τον Γενάρη, κόφτη και σέντερ μπακ, για να μπορέσει να δουλέψει και να κάνει ανταγωνιστική την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα δεν συζητάει να χάσει από την 11άδα παίκτες όπως είναι οι Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο, για τους οποίους η διοίκηση θα πρέπει να αλλάξει ρότα, αν θέλει να τους κρατήσει.

Η ΑΕΚ διαθέτει ποιότητα στη γραμμή πυρρός και με την παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου, όμως από εκεί και πέρα χρειάζεται ενίσχυση.

Ήδη φημολογείται πως ο Ισπανός προπονητής έχει ....
καταλήξει σε κάποιους παίκτες τους οποίους δεν εμπιστεύεται και για τους οποίους θα εισηγηθεί την απομάκρυνση τους (Λεονάρντο, Μπερνς, Πατσατζόγλου, Καράμπελας, Νασούτι, Νταντόμο και Έντερ).

Από εκεί και πέρα, νοκ άουτ από το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό τέθηκε και ο Σάχα, με το τερματοφύλακα της ΑΕΚ να είναι το τρίτο περιστατικό με θλάση.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan