Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ενοχλημένοι οι διεθνείς

Οι ατάκες του Γιάννη Αμανατίδη στην συνέντευξη του στο gazzetta.gr φαίνεται να έχουν ενοχλήσει τους διεθνείς στους οποίους αναφέρθηκε σύμφωνα με δημοσίευμα της «Goal News».
Ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης και ο Χαριστέας αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα λεγόμενα του Αμανατίδη, όμως από το «περιβάλλον» τους «βγαίνουν» κάποια δεικτικά σχόλια που έκαναν.
«Πρέπει να είμαστε πολύ… μάγκες τελικά, αφού δεν… ηγηθήκαμε της εθνικής και αυτή στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και πήγε σε ένα ακόμα Euro, ακόμα και σε ένα Μουντιάλ. Μπράβο μας», φέρονται να λένε οι διεθνείς στο «περιβάλλον» τους ενώ προσέθεταν: «Η εθνική έφτασε να είναι από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις του κόσμου το διάστημα που αναφέρεται ο Αμανατίδης. Και είναι ακόμα. Δεν θέλουμε να δώσουμε αξία άλλο σε τέτοιου είδους δηλώσεις».
Η ΕΠΟ δεν προτίθεται να βγάλει νέα ανακοίνωση καθώς θέλει να βάλει ένα τέλος στην όλη ιστορία.
Ο Γιάννης Τοπαλίδης από την άλλη σχολίασε στη «Goal» τα όσα είπε ο Αμανατίδης: «Ο κ. Ρεχάγκελ έκανε πάντα αυτό που θεωρούσε σωστό. Ενδεχομένως κάποιος ή κάποιοι να ήταν δυσαρεστημένοι με τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής τους. Πάντως, ο Ρεχάγκελ έβαζε πάντα τους παίκτες που πίστευε ότι ήταν οι καλύτεροι. Για παράδειγμα, ο Νικοπολίδης πριν από το EURΟ του 2004 δεν έπαιζε για 4-5 μήνες και στην Πορτογαλία αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας του Euro. Ο Αμανατίδης πρόσφερε στην Εθνική και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ίσως κάποια μέρα, δεν ξέρω, μετανιώσει για αυτά που είπε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan