Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Κάνω τις δουλειές του σπιτιού ολόγυμνη

Ηθοποιούς του Hollywood αποκαλύπτει ότι της αρέσει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού όπως σκούπισμα, σφουγγάρισμα, σιδέρωμα κ.α. ολόγυμνη.
Πρόκειται για την βραβευμένη με Oscar, Halle Berry, που στο παρελθόν είχε αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνιση της με το bikini σε μια από τις περιπέτειες του James Bond.
Στη συνέντευξή της στην Ellen DeGeneris αποκάλυψε το βίτσιο της! ''Λατρεύω να είμαι γυμνή στο σπίτι και δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό'' εξήγησε στην άναυδη Ellen.
Πάντως η Halle διευκρίνισε ότι υπάρχουν και φορές, που κάποιες δουλειές τις κάνει ντυμένη!
Η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή και τη συγκλονιστικότερη περιπέτεια της ζωής της όταν έχασε την κόρη της μέσα σε ένα εμπορικό κατάστημα...
Μόλις διαπίστωσε την απουσία της μικρής, την έλουσε κρύος ιδρώτας...
"Κοίταξα πίσω μου και δεν την βρήκα. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και άρχισα να φωνάζω 'Κλείστε το κατάστημα. Κλείστε τις πόρτες! Η κόρη μου χάθηκε!'", συνέχισε η 44χρονη Halle.
Η κόρη της Nahla είναι τριών ετών και βρέθηκε τελικά λίγα μέτρα πιο πέρα να παίζει στο πάτωμα, πίσω από τις κρεμάστρες με τα παντελόνια.

πηγή

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

ως πιστή ακόλουθος της μοδός του Χόλυγουντ φυλάττει της πιτζάμες κ τις ρόμπες ως κόρη οφθαλμού για μοναδικές κ ξςχωριστές εμφανίσεις!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan