Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αλήτες, ρουφιάνοι ... συνδικαλιστές!


Χτες η τρόικα έκανε σύσκεψη πολλών ωρών με τα "δικά μας" τα παιδιά και με σκληρούς όρους, με μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και μεγάλη ένταση έληξε και αυτή η… βόλτα των τροϊκανών στην Αθήνα.

Τα δύσκολα ξεκινούν από αύριο όταν η κυβέρνηση θα πρέπει να εφαρμόσει τα νέα μέτρα για να εξασφαλίσει, την τέταρτη δόση.

Τι σημαίνει αυτό? Νέα μέτρα θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα εξαθλιωτικά! Νέα αύξηση της φορογίας, νέο ψαλίδι στους μισθούς τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, χιλιάδες απολύσεις εργαζόμενων και ποιός ξέρει τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ? ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ?...
Συγκλονιστική η αντίδραση της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ την ώρα που γίνονται όλα αυτά στην Ελλάδα καθώς παρμένει αμετακίνητη στην απεργία της 15 Δεκεμβρίου, δεν πρόκειται να κάνει πάνω από μια απεργία τον μήνα, για να τους τρελάνει στην αναμονή!
Έχουν μείνει λιγότερες από 24 ημέρες από την...απεργία και οι "τροικανοίο" τρέμουν το κλείσιμο της Σταδίου από την ΓΣΕΕ, που θα τους αναγκάσει να κόψουν δρόμο από την Ακαδημίας, πράγμα το οποίο μπορεί να τινάξει τον προϋπολογισμό της… βενζίνης τους στον αέρα!

Τα απόρρητα σχέδια της απεργία δεν είναι ακόμη γνωστά, αλλά υπεύθυνος της αστυνομίας δήλωσε ότι περιμένουν φορτίο, από το εξωτερικό με νέα καλαμάκια καλύτερης ροής φραπέ, για τα μέλη της προεδρίας της ΓΣΕΕ, ενώ την ώρα της πορείας θα μοιραστεί έξτρα ζάχαρη στους πικετοφόρους για να ανοίξει του μάτι τους.
Με εντολή του ιδίου του Πρωθυπουργού γίνονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στις παρακείμενες του Συντάγματος ουζερί και ταβέρνες που πιστεύεται ότι θα χρησιμοποιηθούν ως γιάφκες, από τον Παναγόπουλο κι άλλους έμπιστους συντρόφους του, μετά το πέρας της απεργίας. Ο πρωθυπουργός γνωστός λάτρης της υγιεινής διατροφής στην τελευταία συνάντηση των δυο αντρών, βλέποντας την κοιλούμπα του Παναγόπουλου, του έχει δώσει αυστηρή δίαιτα και δεν θα επιτρέψει παρεκκλίσεις από την κομματική γραμμή διατροφής.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του, να μην διασυρθεί πάλι η χώρα στο εξωτερικό και βγάλει καμία νέα ρυτίδα από την στεναχώρια της η Τρέμη. Το κλείσιμο των λιμανιών το άντεξε, το κλείσιμο της Ακρόπολης όμως της στοίχισε!

Είναι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφοι. Είναι αλήτες οι πολιτικοί. Όμως εσείς κύριοι "συνδικαλιστές" είστε ό,τι χειρότερο υπάρχει σ'αυτή τη σάπια χώρα!

Με μια απεργία τον μήνα, το μόνο που κάνετε είναι να γλιτώσετε το άγριο λιντζάρισμα του κόσμου! Ωστόσο μόνο τα μικρά παιδιά και οι τελείως τρελοί δεν έχουν καταλάβει πως τα 'χετε κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση στις πλάτες των εργαζόμενων και των συνταξιούχων..

Είμαι πολύ περίεργος να δω το δικό σας πόθεν έσχες....Κύριοι συνδικαλιστές...(ας γελάσω!)

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan