Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Φρουρός του Παπανδρέου, έχασε το όπλο της!

Πιπεράτη είδηση... Απέφυγε τις λεπτομέρειες η αστυνομικός. Κρίμα..!

Ένα περίεργο περιστατικό με πρωταγωνίστρια νεαρή αστυφυλακίνα που υπηρετεί στη φρουρά του πρωθυπουργού εκτυλίχθηκε το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου 2010 στο πάρκο του Στρατού στην περιοχή του Παπάγου... ‘Οπως αποκάλυψαν πρώτα τα "Επίκαιρα", όλα άρχισαν λίγο μετά τις 23:30, όταν τρείς νεαροί εντόπισαν πάνω στη σέλα μιας μοτοσικλέτας ένα παρατημένο σακ βουαγιάζ. Ανοίγοντας το φερμουάρ, αντίκρισαν ένα περίστροφο τύπου “Βάλτερ” και έναν ασύρματο τύπου “C41″, όπως αυτά που χρησιμοποιεί το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. Αμέσως ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, άνδρες της οποίας κατέφθασαν στο σημείο, συνοδευόμενοι από ένα τζιπ των ΜΑΤ, καθώς και ένα περιπολικό της Ασφάλειας Αττικής...

Όλοι πίστευαν ότι είχαν να κάνουν με όπλα τρομοκρατών, που τα άρπαξαν από αστυνομικούς. Οι νεαροί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Παπάγου στην οδό Πίνδου, μαζί με το περιβόητο σακ βουαγιάζ προκειμένου να δώσουν λεπτομέρειες για το περιστατικό. Στο μεταξύ, μια νεαρή κοπέλα καταφθάνει στο τμήμα. Απευθυνόμενη στους συναδέλφους της, ζητά να της παραδώσουν την τσάντα με το όπλο και τον ασύρματο .
Οι αστυνομικοί της ζητούν εξηγήσεις και εκείνη τους απαντά: “Υπηρετώ στη φρουρά του πρωθυπουργού και θέλω να μου δώσετε τώρα την τσάντα μου με το πιστόλι και τον ασύρματο”. Η ίδια αρνήθηκε να τους εξηγήσει που βρισκόταν, ώστε να εγκαταλείψει το υπηρεσιακό της όπλο και τον ασύρματο.
Η νεαρή αστυνομικός είπε στους συναδέλφους της ότι μπορούν να πάρουν τηλέφωνο τον προϊστάμενο της αστυνόμο στη φρουρά του πρωθυπουργού. Οι αστυνομικοί εκτελώντας άνωθεν εντολές, της έδωσαν όπλο και ασύρματο και η νεαρή αστυνομικός, που βρίσκεται στο Σώμα μόλις δύο χρόνια, τα άρπαξε κι εξαφανίσθηκε. Το περιοδικό διευκρινίζει ότι τα πλήρη στοιχεία της νεαρής αστυφυλακίνας είναι στη διάθεση του!
tro-ma-ktiko 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan