Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για την προσωπική της ζωή: «Δεν περίμενα τόση ευτυχία!»

Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του Mega Κατερίνα Λέχου μίλησε στο Love Radio τόσο για τη σειρά όσο και για τα προσωπικά της.

Για πρώτη φορά η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε μικρές λεπτομέρειες για τον Μάνο Στρατάκη, τον άνδρα που είναι στο πλευρό της και την κάνει ευτυχισμένη......



Η ηθοποιός είπε ότι ζει ουσιαστικά μια ισορροπημένη σχέση. «Δεν πιστεύω στους μεγάλους έρωτες που πέφτουν από τον ουρανό», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Θέλω ότι ζω να είναι αληθινό. Και τα καλά και τα κακά να τα ζω αληθινά» είπε ενώ πρόσθεσε «Δεν περίμενα τόση ευτυχία».

Στην ερώτηση πως βλέπει την προοπτική να γίνει και βιολογική μητέρα η Κατερίνα είπε πως δεν γνωρίζει τι μπορεί να γίνει στο μέλλοντα χρόνο. Αστειευόμενη πάντως είπε πως δεν έχει και πολύ χρόνο μπροστά της, γιατί δεν κάνεις τα παιδιά σαν τη Σάρα στα 80!



Όπως είπε δεν είναι χαλαρή στο θέμα μητρότητα απλά τα πράγματα συμβαίνουν όταν είναι να συμβούν!

Ολοκληρώνοντας το θέμα προσωπική ζωή η Κατερίνα είπε πως δεν θα παρομοίαζε ποτέ την ζωή της με ταινία, γιατί «δεν είναι για να την σκηνοθετούμε, είναι για να την ζούμε»…



Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο «Νησί» λέγοντας πως όλο το ελληνικό θέατρο πέρασε casting, ενώ η ίδια είπε πως την ημέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο ή ίδια δεν το παρακολούθησε γιατί απλά είχε πάει για φαγητό: «Το πρώτο επεισόδιο δεν το είδα, είχα πάει για φαγητό και επειδή με παίρνανε πολλά τηλέφωνα ανησύχησα ότι κάτι κακό είχε γίνει», είπε.

Όσο για το κοινό που παρακολουθεί τη σειρά είπε πως της κάνει εντύπωση ότι έχει ευρύ κοινό που το παρακολουθεί «Από την κυρία στο Κολωνάκι μέχρι τον λαϊκό τύπο στο γυμναστήριο».
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan