Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Χέρι – πέναλτι για Όσκαρ βλακείας

penalty
Τα ηλίθια πέναλτι δεν αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών, όπως απέδειξε ο αρχηγός της δανέζικης Nordsjaelland, Anders Bjelland, στην αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Copenhagen.
Ο Bjelland έκανε ένα λάθος ασυγχώρητο για την εμπειρία του στο 28′ του αγώνα, ενώ η μπάλα βρισκόταν στην περιοχή της ομάδας του. Πιστεύοντας ότι ο διαιτητής είχε καταλογίσει επιθετικό φάουλ έπειτα από το άγαρμπο πέσιμο του επιθετικού των γηπεδούχων Mathias Zanka Jorgensen πάνω στον Matti Nielsen, ο αμυντικός της Nordsjaelland έσκυψε και πήρε την μπάλα στα χέρια του. Ο διαιτητής έδωσε φυσικά το πέναλτι και ο Bjelland δέχθηκε το… «ευχαριστώ» από τον φορ της Copenhagen, Dame Ndoye, που τον χτύπησε στην πλάτη με μια δόση ειρωνείας…
Για την ιστορία, από αυτό το πέναλτι προήλθε το πρώτο γκολ για την ομάδα της Κοπεγχάγης, που τελικά επικράτησε με 2-1. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Bjelland ισχυρίστηκε πως «νόμισα ότι είχα ακούσει σφύριγμα, γι’ αυτό έπιασα την μπάλα» Για καλή του τύχη ζει στη Δανία, γιατί σε κάποια άλλη χώρα μπορεί να τον είχαν κρεμάσει για το λάθος του.

sportena

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan