Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Σοκ: Σχιζοφρενής μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το 3 χρονο κοριτσάκι της


Μετά το περιέλουσε με οξύ
Συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Βρετανίας η είδηση πως 25χρονη μητέρα, που έπασχε από σχιζοφρένεια, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το τρίχρονο κοριτσάκι της και μετά το περιέλουσε με οξύ! Τη νύχτα της 12ης Φεβρουαρίου, σε μια κρίση, επιτέθηκε με μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο κατά του 3χρονου παιδιού, το σκότωσε και στη συνέχεια περιέλουσε το άψυχο κορμάκι του με διαβρωτικό υγρό, το οποίο δεν προσδιορίστηκε αλλά μάλλον πρόκειται για θειικό οξύ.


Οι κάτοικοι στη γειτονιά του Μπέρμπιγχαμ που έμενε η 25χρονη Σομαλή, Ιμάν Ομάρ Γιουσέφ,...
που αναζητούσε άσυλο στη Βρετανία, δήλωσαν ότι πρόκειται για μια στοργική μητέρα. Η οποία όμως έπασχε από σχιζοφρένεια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε καλέσει την αστυνομία για να παραπονεθεί γιατί έξω από το σπίτι της ήταν συγκεντρωμένα άγνωστα άτομα και φοβόταν για την ασφάλειά της. Κανείς δεν υπήρξε, κανείς δεν την απειλούσε διαπίστωσε η αστυνομία. Μερικές νύχτες μετά, γράφτηκε η τελευταία αιματηρή σελίδα του δράματός της.

Μια μέρα μετά το τηλεφώνημα στην αστυνομία, η Γιουσεφ εμφανίστηκε στο Λέστερ χωρίς την κορούλα της, προκαλώντας την ανησυχία των συγγενών της. Η αστυνομία κλήθηκε να μεταβεί στο σπίτι της. Εισέβαλε και οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα: το άψυχο σώμα της 3χρονης Αλια Τζαμα στο πάτωμα, καλυμμένο με σακούλες, σε κατάσταση αποσύνθεσης αλλά τις μαχαιριές στο σωματάκι της να είναι εμφανής.

Η μητέρα της συνελήφθη και την Πέμπτη κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία της κόρης της. Θα παραμείνει υπό κράτηση επ' αόριστον σε ειδική πτέρυγα ψυχιατρικής κλινικής.


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan