Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιος ετών... 97!

Ο Δημήτρης Κορομηλάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Καλαμάτα και κατεβαίνει ... αντίπαλος του εγγονού του!

Μάλλον διεκδικεί τον τίτλο του γηραιότερου υποψηφίου. Παλιός αντάρτης, βιοπαλαιστής μια ζωή, δεν το βάζει κάτω και στέλνει μήνυμα σε όλους:...

“Θέλω να παλέψω με τη ζωή, να την εκδικηθώ και όχι να με εκδικηθεί. Η ζωή θέλει πάλεμα για να την αισθανθείς, για να την καταλάβεις. Δεν πρέπει να την αφήσεις να τρέχει μόνη της”.




Μετά από αυτό είναι μάλλον φυσιολογικό το γεγονός ότι ο μπάρμπα Μήτσος όπως τον αποκαλούν έχει τα κουράγια να κατέβει υποψήφιος.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Το Έθνος” ο μπαρμπα - Μήτσος Κορομηλάς από το χωριό Πήδημα της Καλαμάτας έχει μέσα του τόση ζωντάνια και δύναμη για τη ζωή που αφήνει έκπληκτo τον συνομιλητή του.

Είναι τόσο αγαπητός στους συγχωριανούς του και η γνώμη του σεβαστή. Είναι ψάλτης και επίτροπος στην εκκλησία του χωριού.

Αν κάποια μέρα δεν πάει στον ιερό ναό, οι φίλοι του ανησυχούν και τρέχουν στο σπίτι του να δουν αν είναι καλά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο μπάρμπα-Μήτσος δηλώνει κομμουνιστής αλλά και χριστιανός, μιας και στα δύο υπάρχει αγάπη και ανθρωπιά.

Κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Καλαμάτας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον Νίκο Διασάκο.


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan