Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τους έβριζε τελώντας το γάμο τους

ΔΕΙΤΕ: Τη γαμήλια τελετή
Σοκ έχει προκαλέσει στις αρχές των Μαλδίβων βίντεο που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ, στο οποίο ένα ζευγάρι Ελβετών που θέλησε να ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους του σε πολυτελές ξενοδοχείο του αρχιπελάγους, δέχεται τις προσβολές του ανθρώπου που τέλεσε τη γαμήλια τελετή, ο οποίος τους αποκάλεσε «γουρούνια και άπιστους».

Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία μαζί με έναν ακόμα υπάλληλο του ξενοδοχείου, μιλώντας στην τοπική γλώσσα, τη Ντιβέχι, προσέβαλε το ζευγάρι στη διάρκεια της τελετής.

Η νύφη, κρατώντας μια ανθοδέσμη και ο γαμπρός χαμογελώντας,...
άκουγαν τις προσβολές χωρίς να καταλαβαίνουν. Στο τέλος της 15λεπτης τελετής, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης υπό το χειροκρότημα των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, πριν φυτέψει έναν κοκοφοίνικα στην κοντινότερη παραλία.

«Είστε γουρούνια. Τα παιδιά που θα γεννηθούν από το γάμο αυτό θα είναι μπάσταρδα γουρουνιών. Ο γάμος σας είναι άκυρος. Δεν είστε το είδος των ανθρώπων που μπορούν να έχουν ένα έγκυρο γάμο», ήταν μερικά από τα λόγια του ανθρώπου που πραγματοποίησε την τελετή.

Ο εισαγγελέας των Μαλδίβων διέταξε την πενθήμερη κράτηση των συλληφθέντων. Σοκαρισμένος δήλωσε και ο υπουργός Εξωτερικών των Μαλδίβων Αχμεντ Σαχίντ, ενώ η διεύθυνση του ξενοδοχείου ζήτησε συγνώμη από το ζευγάρι.





πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan