Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Και τι είναι η Εθνική; Τσιφλίκι μπαξέ;

Προσωρινή χαρακτήρισε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα ο Φάνης ο Γκέκας. «Αν αλλάξει κάτι, τότε βλέπουμε». Συγγνώμη αλλά μήπως μερικοί έχουν χάσει λίγο τον μπούσουλα; Και τι είναι η Εθνική για να μπορεί κάποιος να μπαίνει και να βγαίνει; Μαγαζάκι τους;
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ενεργούν μερικοί άνθρωποι! Ναι! Ένας από αυτούς είναι ο Φάνης Γκέκας. Η ιστορία του αξιοζήλευτη που από την Καλλιθέα βρέθηκε στον Παναθηναϊκό και μετά στην Γερμανία και στην Εθνική. Δεν λέω. Αυτό είναι το…
μονοπάτι που θέλουν πολλοί παίκτες να πάρουν. Αλλά μήπως εκεί φυσάει λίγο παραπάνω;
Eίμαστε κάθετα αντίθετοι με την απόφαση του Φάνη Γκέκα να αποχωρήσει από την Εθνική χωρίς να αναφέρει τους υπαίτιους! Δεν λέμε να παίζει μέχρι τα γεράματα, αλλά αν οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί και αναγκάζουν έναν αθλητή να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα, πρέπει να τους αναφέρει για να μπορέσουμε επιτέλους και να ξεσκεπάσουμε την βρωμιά που έχει εισβάλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αλλιώς λέμε ένα αντίο και φεύγουμε! Τίποτα άλλο. Ούτε δηλώσεις με νόημα, ούτε τίποτα. Και αν θέλουμε να αποχωρήσουμε να έχουμε το θάρρος να το υποστηρίξουμε μέχρι τέλους. Δηλαδή τώρα ο Φάνης που βγήκε και είπε ότι είναι προσωρινή η αποχώρησή του από την Εθνική και αν αλλάξουν κάποιες καταστάσεις θα επιστρέψει δεν χάνει μερικούς πόντους.
Αφήστε δε που έχει κάνει ρόμπα στο εξωτερικό την εικόνα της Εθνικής. Έχουμε ξαναπεί πως όταν ένας αθλητής αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος, θα πρέπει να είναι περήφανος γιατί εκπροσωπεί την χώρα του και είναι σε μία θέση που άλλοι θα «σκότωναν» και θα είχαν περισσότερο ψυχή στο παιχνίδι τους!
Αν δεν θες, με γεια σου με χαρά σου, αλλά η Εθνική ρε Φάνη δεν είναι τσιφλίκι μπαξέ κανενός. Ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιοι που είναι με… μέσο στην Εθνική, σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει το νέο «αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα» με τον Φερνάντο Σάντος, τα έχουν δώσει όλα. Και για αυτό, προτιμούμε να δούμε επιθετικό δίδυμο τον Αβραάμ με τον Παπασταθόπουλο, παρά να γυρίσεις εσύ.
Τι δηλαδή; Θα μας κάνεις και χάρη και από πάνω; Κάτσε στην Γερμανία που σε αποθεώνουν και άσε την Εθνική για αυτούς που γουστάρουν να παίζουν!
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan