Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ

Από τις 7 Μαίου 2010 ξεκίνησε το αίτημα της άρσης της βουλευτικής ασυλίας στο www.gopetition.com και σήμερα, μετά και τη δική σας υπογραφή, είμαστε κοντά στις 50.000.
Το αίτημά μας - το αίτημα όλων των Ελλήνων - βρίσκεται σήμερα στην 5η θέση ανάμεσα στα χιλιάδες αιτήματα δεκάδων χωρών που φιλοξενεί το www.gopetition.com.
Θέλουμε να δυναμώσουμε τη φωνή μας όσο γίνεται περισσότερο ώστε να μας ακούσουν όλοι αυτοί που ψηφίσαμε ή δεν ψηφίσαμε και να μην έχουν άλλη επιλογή από το να ικανοποιήσουν το κοινό αισθημα, την κοινή επιθυμία για ισότητα, ισονομία και πραγματική δημοκρατία... αυτή την δημοκρατία που ΔΕΝ γνωρίσαμε... μόνο διαβάσαμε γι αυτή.
Εσείς που υπογράψατε και πιστέψατε σ αυτό το αίτημα... διαδώστε το, βοηθείστε να υπογράψουν αυτοί που δεν έχουν και τόσο καλή σχέση με τους υπολογιστές και το ίντερνετ. Οσοι δεν έχουν email μπορούν να ανοίξουν ένα προσωρινό στο http://10minutemail.com/, ώστε να μπορέσουν να υπογράψουν. Αν κάθε ένας από μας βοηθήσει να προστεθούν τέσσερις υπογραφές, θα είμαστε πολύ κοντά στις 200.000. Μετά θα είναι πολύ εύκολο να φτάσουμε στις 500.000 και ποιος ξέρει.... ίσως το αίτημα των Ελλήνων καταφέρει να επιδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων με πάνω από 1.000.000 υπογραφές. Δεν είναι εύκολο να αγνοηθεί ένας τέτοιος αριθμός!
Αν είμαστε όλοι μαζί... η Ελλάδα θα τα καταφέρει. υπογράφουμε εδώ
http://www.gopetition.com/petition/36021.html
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan