Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Νταήδες» αστυνομικοί χτύπησαν νεαρό με νοητικά προβλήματα!


Σάλος έχει ξεσπάσει στην Πάτρα μετά την καταγγελία πολιτών ότι τρεις αστυνομικοί ξυλοκόπησαν άγρια έναν νεαρό με νοητικά προβλήματα και μάλιστα του έσπασαν το χέρι επειδή δεν είχε μαζί του ταυτότητα! Για το απίστευτο συμβάν ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, που διέταξε αμέσως έρευνα για να εξακριβωθεί ποιοι ήταν οι «νταήδες» και να τους αποδοθούν ευθύνες...



Ο 25χρονος, που είναι γνωστός στην κοινωνία της Πάτρας για την καλοσύνη, την αθωότητα και την ηρεμία του, περπατούσε στην πλατεία Νόρμαν της πόλης όταν τον σταμάτησαν τρεις αστυνομικοί που προφανώς δεν τον γνώριζαν και του ζήτησαν να τους δείξει την ταυτότητά του. Όμως, εκείνος δεν είχε και οι αστυνομικοί βρήκαν τον ευκαιρία να παραστήσουν τους… «σερίφηδες» σε έναν άνθρωπο με προβλήματα!



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, «στρίμωξαν» σε μία γωνία τον άτυχο νεαρό που τα έχασε κι έβαλε τις φωνές και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον σπρώχνουν! Με την παρέμβαση όσων είδαν την σκηνή, οι αστυνομικοί άφησαν τελικά τον 25χρονο, που όμως κατέληξε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο ένα χέρι και σημάδια από χτυπήματα στα πλευρά και άλλα μέρη του σώματός του!

protothema

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan