Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τρόμος στον Άγιο Παντελεήμονα


Δείτε: Βίντεο με δηλώσεις κατοίκων και αποκλειστικά έγγραφα με καταγγελίες

Ο Άγιος Παντελεήμονας «βράζει». Οι κάτοικοι της περιοχής, άκρως αγανακτισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, διαμαρτύρονται συνεχώς.

Καταγγέλλουν τις επιθέσεις που δέχονται από ομάδες αλλοδαπών που έχουν μετατρέψει σε γκέτο την περιοχή. «Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε τα βράδια», λένε...

Για να προσθέσουν: «Οι νεαρές κοπέλες κρατάνε με δυσκολία και σπάνια τσάντα στα χέρια τους. Φοβούνται μήπως τους επιτεθούν. Μήπως επιχειρήσουν να τους αρπάξουν τις τσάντες, τα κοσμήματα και οτιδήποτε φορούν».

Κάθε μέρα, όσο περνά η ώρα και πλησιάζει το βράδυ, όπως τονίζουν, οι περισσότεροι κινδυνεύουν. Στα στενάκια της περιοχής, λίγο πιο κάτω από την πλατεία, συγκεντρώνονται σπείρες αλλοδαπών και ληστεύουν όποιον περνά από το δρόμο τους. «Από τις έντεκα το βράδυ και μετά δεν κυκλοφορεί ψυχή. Υπάρχουν ομάδες των δύο, τριών, τεσσάρων ατόμων και αλίμονο σε όποιον κάνει το λάθος να περάσει από μπροστά τους» λέει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος των κατοίκων της περιοχής, Σπύρος Γιαννάτος.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο κ. Γιαννάτος επισημαίνει ότι τα παιδιά, μόλις σχολάσουν από το σχολείο, τηλεφωνούν στους γονείς τους να έρθουν να τα πάρουν επειδή μόνα τους φοβούνται να πάνε σπίτια τους. «Ακόμη και τα παιδιά μας, μόλις τελειώσουν από το σχολείο, παίρνουν τηλέφωνο για να τα πάρουμε από το σχολείο. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη», τονίζει.

Ακούστε τις καταγγελίες του κ. Γιαννάτου:




Πουθενά η… υγιεινή

Εκτός της υψηλής εγκληματικότητας που παρουσιάζει η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, σε πολυκατοικίες της περιοχής έχουν δημιουργηθεί εστίες μόλυνσης.

Τα έγγραφα που δημοσιεύει αποκλειστικά το newsbeast.gr είναι ικανά να καταδείξουν το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή. Γι’ αυτό θα έπρεπε κάποιος, όπως βροντοφωνάζουν οι κάτοικοι, να πάρει επιτέλους την κατάσταση στα χέρια του, για να σωθούν.


Δείτε τα αποκλειστικά έγγραφα που δημοσιεύει το newsbeast.gr



newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan