Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Ανθρώπινα έμβρυα εκλεκτός μεζές στη Κίνα! (7 φωτογραφίες)Θέτουμε ερωτήματα …Οι εικόνες είναι σοκαριστκές. Αν δεν αντέχετε μην το διαβάσετε.
Το θέμα αυτό είναι σχετικά παλιό.
Το ξαναφέρνουμε όμως στην επικαιρότητα  γιατί διαπιστώνουμε πως το φαινόμενο αυτό ολοένα και αυξάνεται.
Θέτουμε ερωτήματα :
Γιατί οι διεθνείς οργανώσεις δεν έχουν καταγγείλει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που γίνεται καθημερινά ;
Γιατί δεν επεμβαίνει η Ευρωπαική Ένωση ,ο ΟΗΕ και γενικά όλα τα κράτη;
Γιατί μόνο οι απλοί πολίτες ξεσηκώνονται και διαμαρτύρονται μέσω διαδικτύου ; (δεν έχουν άλλα μέσα)
Για όσους από εσάς τυχόν δε γνωρίζετε το θέμα , στη Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες της Άπω Ανατολής τα νεκρά έμβρυα τα τρώνε κυριολεκτικά σε σούπα. (αν ήταν πράγματι νεκρά και δε τα πουλήσανε ζωντανά).
Το μωρό σούπα το τρώνε με βότανα για καλύτερη υγεία και αύξηση της σεξουαλικής επίδοσης (να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε…)...

Το κόστος για την αγορά ενός μωρού στην Κίνα είναι περί τα $ 4000 (δηλαδή, περίπου Rs2000).
Ένας διευθυντής εργοστασίου, από τον οποίο ελήφθη συνέντευξη, κατέθεσε ότι είναι ευεργετική η βρόση μωρών γιατί ο ίδιος είναι συχνός καταναλωτής.
“Είναι μία τρυφερή λιχουδιά, όπου προσθέτονατι ακριβά βότανα με κρέας κοτόπουλου για να βράση το μωρό επί 8 ώρες.
Έδειξε προς το μέρος της δεύτερης συζύγου του, η οποία είναι 19 ετών και κάθονταν δίπλα του. Ο 62χρονος άνδρας δήλωσε ότι κάνουν σεξ καθημερινώς.
Ύστερα από την πάροδο δύο εβδομάδων, ο κινέζος διευθυντής εργοστασίου κάλεσε τον εν λόγω ρέπορτερ/δημοσιογράφο στο εστιατόριο, όταν ενημερώθη από τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ότι μενού περιελάμβανε “σούπα μωρό”
Αυτή τη φορά, επρόκειτο για ένα ζευγάρι που είχε δύο κόρες και που επιβεβαιώθη ότι και το κυοφορούμενο τρίτο παιδί ήταν πάλι κόρη. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι απεφάσιε να μην κρατήση και να “ρίξει” το μωρό το οποίο ήταν πέντε μηνών.
Αυτά τα μωρά που προσεγγίζουν τον χρόνο γέννησής τους και που πεθαίνουν φυσιολογικά κοστίζουν 2000 γιουάν στην Κίνα. Τα μωρά που αποβάλλονται κοστίζουν λίγες εκατοντάδες γιουάν.
Εκείνα τα ζευγάρια που δεν επιθυμούν να πωλήσουν τα νεκρά μωρά τους…, δέχονται να πωλήσουν τον πλακούντα για μερικές εκατοντάδες γιουάν.
Ένας τοπικός δημοσιογράφος μας είπε ότι αυτό το πρόβλημα διογκώθηκε, επειδή οι Κινέζοι προσδίδουν υπερβολική προσοχή στην υγεία τους και ή γιατί είναι η επίπτωση της παρελθούσας Κινεζικής πολιτικής όταν η Κίνα εισήγαγε την πολιτική του ενός τέκνου στην οικογένεια.
Αυτό το ειδεχθές έγκλημα ανέρχεται επιπλέον από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Κινεζικού λαού προτιμά να έχη αρσενικά μωρά και οι φτωχές οικογένειες καταλήγουν να πωλούν τα θηλυκα μωρά τους.
Νεκρά μωρά δύναται να αγορασθούν στην Ταϊβάν για $70 δολάρια και χρησιμοποιούνται ως λιχουδιές σχάρας…!

Πηγή

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

είναι ΤΡΕΛΟΙ!!!!! και δεν έγινε τίποτα ακόμη να τους σταματήσουν??????????????????????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan