Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Αν τα καταφέρει η Μπάγερν, θα αλλάξει η ιστορία του ποδοσφαίρου!

bayern,germany,holland,roben,ρομπεν,μπαγιερν μοναχου,ολλανδια
Η Μπάγερν σκοπεύει να καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε να πετύχει καμία ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σκοπεύει να κερδίσει αποζημίωση για παίκτη της που τραυματίστηκε στις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα. Πρώτος στόχος η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας. Πιο συγκεκριμένα, οι Βαυβαροί θα ζητήσουν αποζημίωση για τον τραυματισμό του Άριεν Ρομπέν, σε παιχνίδι της Ολλανδίας και μάλιστα, θα φτάσουν το θέμα μέχρι την Κομισιόν!

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε δήλωσε: «Το μόνο που θέλουμε, είναι η UEFA και η FIFA να εγγυηθούν πως οι ομάδες θα αποζημιώνονται σε περίπτωση τραυματισμού».
Ενώ ο δικηγόρος Μαρκ Ε. Ροθ συμπλήρωσε:«Η Κομισιόν είναι πιθανό να καταδικάσει τις εθνικές ομάδες για εκμετάλλευση της μονοπωλιακής θέσης της UEFA και της FIFA, αν θεωρήσει πως το να ζητούν τους παίκτες, αλλά να μην καταβάλουν αποζημιώσεις, είναι αντίθετο προς τους νόμους που απαγορεύουν τη δημιουργία τραστ και μονοπωλίων στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης»
Φανταστείτε τι θα γίνει αν καταφέρει κάποια ομάδα να δικαιωθεί. Θα παίζουν στις εθνικές ομάδες μόνο οι παίκτες από τις ακαδημίες των ομάδων!!
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan