Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Χάλια η προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι. Απογοήτευση από τον κόσμο


Σε απογοητευτικά επίπεδα κυμαίνεται η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι "αιωνίων" ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο. Μέχρι στιγμής στις τάξεις του "τριφυλλιού" εμφανίζονται προβληματισμένοι καθώς στα εκδοτήρια δεν έχει προσέλθει ο αναμενόμενος κόσμος.Περισσότερα...
Τα εισιτήρια άρχισαν να πωλούνται στα εκδοτήρια και τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού από χθες (26/10), ωστόσο δύο μέρες μετά η προσέλευση των φιλάθλων είναι απογοητευτική, σε αντίθεση με άλλες χρονιές.

Λόγος στέκεται το χαμένο ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο προήλθε. Πάθος, ψυχή, ζήλο, εγωισμό ήταν στοιχεία που έλειψαν από το παιχνίδι του "τριφυλλιού" και οι οπαδοί δείχνουν να μην το συγχωρούν.

Αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός μετρά πάνω από 30.000 διαρκείας και είναι ο λόγος που στην ΠΑΕ εμφανίζονται προβληματισμένοι. "Αντί ο κόσμος να κάνει ουρές στα εκδοτήρια για να αποκτήσει ένα εισιτήριο, δείχνει αδιάφορος για το ντέρμπι", είναι κάποιες ατάκες που ακούγονται στις τάξεις της ομάδας, με αφορμή ότι τα χιλιάδες διαρκείας περιορίζουν τις θέσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan