Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Νιόπλιας: Αγώνας δίχως αύριο

Για τον Παναθηναϊκό το ντέρμπι του Σαββάτου (29/10) με τον Ολυμπιακό έχει τη μορφή τελικού. Οι πράσινοι βρίσκονται στο -4 από την κορυφή και σε περίπτωση ήττας θα βρεθούν στο -7 από την 8η κιόλας αγωνιστική, γεγονός που θα κάνει πολύ δύσκολη την υπόθεση κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει περάσει το μήνυμα στους παίκτες του ότι η αναμέτρηση του Σαββάτου (30/10) με του ερυθρόλευκους αποτελεί ματς χωρίς αύριο για το Τριφύλλι. "Είναι ένας ματς χωρίς αύριο για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο έλληνας τεχνικός. Ο Παναθηναϊκός πέρασε δια περιπάτου από την Κοζάνη για το Κύπελλο ΟΠΑΠ και σίγουρα το ευρύ 5-0 ήταν μια καλή τονωτική ένεση ενόψει και του ντέρμπι.

Το μοναδικό δίλημμα του Νιόπλια είναι η θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδειξε στη Κοζάνη ότι έχει ανεβάσει στροφές, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ και διεκδικεί επί ίσοις όροις τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Λουίς Γκαρσία......


Το ευχάριστο για τον έλληνα τεχνικό είναι ότι είδε τον Γκοβού να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο γάλλος άσος συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ και ο Νιόπλιας δε κρύβει ότι στο συγκεκριμένο δίδυμο ποντάρει πολλά για να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των Πειραιωτών.

Θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Καραγκούνη στη μεσαία γραμμή, ο οποίος άλλωσε δε γίνεται να χάσει τέτοια παιχνίδια, ενώ να θυμίσουμε ότι ο Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νίνη και Λέτο.


sport.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan