Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο!

Σπιθαμή προς σπιθαμή το σώμα της Julia Gnuse είναι καλυμμένο με τατουάζ. Το 95% τους σώματός της είναι καλυμμένο με κάθε λογής εικόνες και μορφές από τους θρυλικούς Beatles μέχρι τους ηθοποιούς της σειράς «bewitched»
Η Julia Gnuse (στη φωτογραφία) 55 ετών σήμερα, κατάγεται από την Καλιφόρνια και έχει περίπου 400 τατουάζ. Κανένα μέρος του κορμιού της δεν έχει μείνει αλώβητο από την συνήθειά της να ζωγραφίζει το κορμί της. Εξαίρεση βέβαια δεν αποτελούν τα απόκρυφα σημεία της. Το μόνο τμήμα του σώματος όπως λέει και η ίδια ότι παραμένει ακάλυπτο είναι τα πόδια της.

Η "δικαιολογία" που χρησιμοποιεί η Julia Gnuse......
για την περίεργη αυτή της δραστηριότητα είναι ότι πάσχει από την ασθένεια «πορφυρία». Η δερματική αυτή διαταραχή εκθέτει το δέρμα στις ηλιακές ακτινοβολίες, προκαλώντας ουλές και σημάδια. Προκειμένου λοιπόν να καλύψει τα σημάδια, αποφάσισε να διακοσμήσει το σώμα της με τατουάζ και να το μετατρέψει σε ένα έργο τέχνης.

Αρχικά επισκεπτόταν ένα καλλιτέχνη τατουάζ κάθε εβδομάδα. Μέσα σε δυο δεκαετίες γέμισε το κορμί της με μελάνι, γεγονός που το έχει καταφέρει επίσημα μόνο ένα ακόμη άτομο στον κόσμο, η Krystyne Kolorful, χορεύτρια εξωτικών χορών από τον Καναδά. Οι υπεύθυνοι καλλιτέχνες για το έργο τέχνης στο κορμί της Julia Gnuse είναι ο Αρτ και Στιβ Γκόντοι. Με το έργο τους αυτό κατάφεραν να μπουν στα ρεκόρ γκίνες του 2011.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan