Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Δασκάλα στο σεξ με μαθήτριες ( + 18 )


Τι ήταν αυτό που ωθούσε τη δασκάλα ενός σχολείου στη Βρετανία να προτιμά τα ντους μαζί με τις μαθήτριές της; Να τους στέλνει πρόστυχα μηνύματα και να τους κάνει δώρα; Όχι το μάθημα πάντως.
Μια καυτή λεσβία Βρετανίδα δασκάλα κινδυνεύει να απολυθεί από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν.

Πρόκειται για την 36χρονη Ντέμπι Λόιντ Τζόνς η οποία όπως έγινε γνωστό έκανε ντους με έφηβες μαθήτριες της παραπλανώντας τες και λέγοντας τους ότι τις αγαπά.


Οι ανήλικες ήταν ηλικίας μεταξύ 13 και 16 ετών στις οποίες η Ντέμπι αγόραζε αρκουδάκια, αρώματα και κοσμήματα.
Όπως έγινε γνωστό τους απέστειλε τουλάχιστον 1000 μηνύματα από το κινητό της σεξουαλικού περιεχομένου.Καθηγητές της πειθαρχικής επιτροπής τόνισαν ότι μοιραζόταν ένα ντους με μερικές από τις μαθήτριες της. Η Χού Ρόμπερτς παρουσιάζοντας την υπόθεση, δήλωσε "Η καθηγήτρια του σχολείου Ντέμπι Λόιντ Τζόνς ,έκανε ντους έχοντας ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ οι μαθήτριες έκαναν μπάνιο."
Η καθηγήτρια τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς προτιμούσε να χρησιμοποιεί κοινή καμπίνα ντους για να τις επιτηρεί από το να πάει στην καμπίνα του προσωπικού.
Ωστόσο στην ακρόαση δυο μαθήτριες, των οποίων το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, παραδέχτηκαν ότι έλαβαν δώρα από την 36χρονη.
H Ρόμπερτς επιτροπής ανέφερε "Ζήτησε από τις κοπέλες να αποκρύψουν αυτά τα δώρα από τους γονείς τους".
Η 36χρονη όμως ανέφερε ότι "Τα δώρα, αρκουδάκια και μπρελόκ δόθηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο θέατρο."
Η ακρόαση συνεχίζεται.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan