Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τα τρία… δάχτυλα του Μουρίνιο!





Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκλεψε την παράσταση στο "Μεάτσα" καθώς χαιρέτησε τους οπαδούς της Μίλαν έχοντας υψωμένα τα τρία δάχτυλά του, υπενθυμίζοντάς τους το τρεμπλ που κατέκτησε πέρυσι με την Ίντερ!\Χάρη στο γκολ του Πέδρο Λεόν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ρεάλ κατάφερε να "αποδράσει" με 2-2 από το Μιλάνο, όμως αυτός δεν ήταν ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο πέτυχε να... εκνευρίσει τους οπαδούς της Μίλαν το βράδυ της Τετάρτης...


Ο "special one" επέστρεψε για πρώτη φορά στο γήπεδο με το οποίο έζησε στιγμές δόξας με την Ίντερ την προηγούμενη διετία και αρκετή ώρα πριν την πρώτη σέντρα στο Μίλαν-Ρεάλ φρόντισε να "βάλει φωτιά" στις εξέδρες με μία αιφνιδιαστική χειρονομία του.


Συγκεκριμένα, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο του "Τζουζέπε Μεάτσα" προκειμένου να κάνει τα πρώτα αναγνωριστικά πατήματα στο άλλοτε λημέρι του, έγινε δεκτός από αποδοκιμασίες και σφυρίγματα από τις εξέδρες όπου βρίσκονταν ήδη αρκετές χιλιάδες οπαδών των "ροσονέρι".


Η αντίδραση του τεχνικού της Ρεάλ ήταν για μία ακόμα φορά απρόβλεπτη: αρχικά ύψωσε το χέρι του και τους χαιρέτησε όμως αμέσως μετά έδειξε τρία δάχτυλα (όπως ακριβώς είχε κάνει και κατά την είσοδο του πούλμαν των Ισπανών στο γήπεδο), υπενθυμίζοντάς τους φυσικά τα τρία τρόπαια που κατέκτησε την περασμένη σεζόν στον πάγκο της Ίντερ, το πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας καθώς και το Τσάμπιονς Λιγκ!


Αξίζει να σημειωθεί πως η ατμόσφαιρα που συνάντησε ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν εντελώς διαφορετική στο ξενοδοχείο της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγο πριν αναχωρήσει το πούλμαν της ομάδας για το "Μεάτσα", με αρκετούς οπαδούς των "νερατζούρι" να συγκεντρώνονται έξω από αυτό και να τον αποθεώνουν με τραγούδια και συνθήματα, την ώρα που εκείνος ανταπέδιδε υπογράφοντας αυτόγραφα.


"Τα τρία δάχτυλα πριν από τον αγώνα δεν ήταν για τους οπαδούς της Μίλαν, αλλά για εκείνους της Ίντερ. Από το σπίτι μπορούσαν να δουν τον δικό τους πρώην προπονητή που είναι ακόμα ιντερίστα και δεν ξεχνάει ποτέ τα τρία ιστορικά τρόπαια", δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα ο Ζοσέ Μουρίνιο, αιτιολογώντας την πολυσυζητημένη χειρονομία του με τα τρία δάχτυλα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan