Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Γιάννης Λάτσιος-Νατάσα Θεοδωρίδου: έξαλλη η Μενεγάκη

Ενοχλημένη είναι η Ελένη Μενεγάκη με τη σχέση Γιάννη Λάτσιου-Νατάσας Θεοδωρίδου, που όσο παιρνάνε οι μέρες γίνεται πιο στενή. Τι τρέχει με Λάτσιο-Θεοδωρίδου;

Φαίνεται πως η φιλία μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και της Νατάσας Θεοδωρίδου θεωρείται λήξασα. Η Μενεγάκη έχει ενοχληθεί από τις συχνές κοινές εξόδους Λάτσιου-Θεοδωρίδου που μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εθεάθη για άλλη μια φορά στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου στην τελετή λήξης των κινηματογραφικών βραβείων της Ελευθεροτυπίας, προκαλώντας για άλλη μια φορά τα σχόλια του τύπου.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε οτι Λάτσιος-Θεοδωρίδου....
βγαίνουν μαζί από το τέλος Σεμπτεμβρίου. Τότε στην πρώτη κοινή εμφάνιση Λάτσιου-Θεοδωρίδου σε νυχτερινό κέντρο, η Ελένη Μενεγάκη είχε ψελλίσει ένα χλιαρό «πολύ χαίρομαι» στην εκπομπή της κι αυτό με μισή καρδιά.

Από τότε όμως έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και πηγές από το περιβάλλον των δύο τραγουδιστών λένε οι πρώην κουμπάρες δεν έχουν πια επαφές. Μυστήριο κάλυπτε τους ξαφνικούς λόγους αυτής της απομάκρυνσης.

Τώρα όμως, όσο πιο συχνές γίνονται οι κοινές εμφανίσεις Λάτσιου-Θεοδωρίδου, τόσο περισσότερο ξεδιαλύνεται το μυστήριο της απομάκρυνσης της Μενεγάκη από την -πρώην- πολυαγαπημένη κουμπάρα της. Εμ, έτσι είναι αυτά, ο κουμπάρος την κουμπάρα…

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan