Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσή, επιστρέφονται οι πινακίδες οχημάτων στους παραβάτες από τους οποίους έχουν αφαιρεθεί.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους παραβάτες οδηγούς που στο παρελθόν η τροχαία προχώρησε σε αφαίρεση των πινακίδων των οχημάτων τους, καθώς ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής αποφάσισε την επιστροφή στους κατόχους των πινακίδων, αδειών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους, των μοτοσικλετών και των μοτοποδηλάτων τους.
Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο διευκόλυνσης των ψηφοφόρων που θα κινηθούν με δικά τους μεταφορικά μέσα, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος την Κυριακή.
Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε δε θα εκτελούνται οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατά την εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ., για παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου.
Σημειώνεται ότι δεν επιστρέφονται .....
στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που έχουν αφαιρεθεί για τις παραβάσεις: οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης, παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη και κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων.
Η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες αρχές θεωρείται αυτονόητη, ενώ στις περιπτώσεις που έχει επιβληθεί διοικητικό χρηματικό πρόστιμο, αυτό θα καταβάλλεται αρμοδίως πριν από την επιστροφή των αφαιρεθέντων στοιχείων.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan