Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Το Ghostbusters 3... έρχεται!

Τα γυρίσματα του Ghostbusters 3 με σκηνοθέτη τον Ivan Reitman αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο του 2011 σύμφωνα με έγκυρες πηγές του περιοδικού Production Weekly, όπως έγραψε στο tweeter του.



Η ταινία θα είναι παραγωγή της Sony και ....
θα αποτελέσει την τρίτη συνέχεια των επιτυχημένων ταινιών φαντασίας με πρωταγωνιστές τους Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis και Ernie Hudson.


Είκοσι δύο χρόνια μετά την τελευταία ταινία οι συντελεστές θέλουν να δώσουν νέα πνοή στο όλο εγχείρημα προσπαθώντας να την προσαρμόσουν στη νέα γενιά. «Η όραση του χαρακτήρα μου δεν είναι καλή, έχω χτυπήσει το γόνατο μου και πονάει η μέση μου. Πρέπει να βρούμε νέα πόδια, νέες ιδέες.. νέους Ghostbusters» λέει ο Dan Aykroyd.


Αν όλα τελικά πάνε καλά και ξεκινήσουν τα γυρίσματα, το Ghostbusters, θα είναι μια ακόμα ταινία από την δεκαετία του ’80 της οποίας γυρίζεται σήμερα remake. Τον Δεκέμβριο βγαίνει στους κινηματογράφους το Tron Legacy, sequel της ταινίας του 1982, ενώ πρόσφατα ο παραγωγός Tony Scott αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται remake και του Top Gun. Τον Οκτώβριο βγήκε στις αίθουσες το sequel του Wall Street με τον Michael Douglas.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan