Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πονταρίσματα στο Europa!

Ο Πάνος Παπατσώρης για λίγα... δευτερόλεπτα έχασε την τριάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω του blog του στο gazzetta.gr προτείνει τρεις αναμετρήσεις από το Γιουρόπα Λιγκ.

Το σεντόνι μάτωσε στη τελευταία φάση του αγώνα Μίλαν-Ρεάλ, όπου η «Βασίλισσα» έβαλε γκολ στο 94', για να μην πληρωθεί η τριάδα που είχε το διπλό για τη Μαρσέιγ, που εξελίχθηκε σε περίπατο, μια και οι Γάλλοι ακόμη τέρματα βάζουν, και τα 2-3 τέρματα στο Οσέρ-Άγιαξ, το οποίο έληξε με σκορ 2-1. Αυτά είναι, πονάς περισσότερο, δυστυχώς, όταν χάνεις έτσι στην τελευταία φάση, έχοντας μια καλή τριάδα που καλοπλήρωνε μέχρι τα χασομέρια.

Στα φρέσκα, τα πονταρίσματα θα πάρουν τα παιχνίδια από το Europa...

ΧΕΤΑΦΕ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Η Χετάφε θα παίξει το τελευταίο χαρτί σήμερα στην έδρα της κόντρα στη Στουτγκάρδη, η οποία στην Ευρώπη -σε αντίθεση με το πρωτάθλημα- τα πάει περίφημα

Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα ή του ύψους ή του βάθους. Την περασμένη αγωνιστική έχασε με σκορ 1-0 από τη γερμανική ομάδα, ενώ όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι, θα είδε ότι στάθηκε αρκετά τυχερή καθώς θα μπορούσε να είχε μαζέψει ακόμη περισσότερα.

Στην έδρα της στους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι αξιόπιστη, κερδίζοντας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια με μοναδική ήττα από τη Χάποελ τη σεζόν 2007 -2008.

Σε αυτό το παιχνίδι θα ποντάρω στον άσο, διότι οι Ισπανοί θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί και οι Γερμανοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους. Έχουν το μυαλό στο πρωτάθλημα, στο οποίο τα πάνε χάλια και το βάρος τους θα πέσει σε αυτό, έχοντας απουσίες στο αποψινό παιχνίδι. Ο άσος κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και μέχρι το βραδάκι θα δεχτεί πτώση κατά την άποψή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΟΝΤΕΝΣΕ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Την τρίτη της σερί ήττα έκανε η Οντένσε την περασμένη αγωνιστική, όπου και έχασε από τους Ελβετούς με σκορ 4-2. Στο πρωτάθλημα έκανε περίπατο με τη Νορτζελαντ, την οποία και διέσυρε με 1-4 παίρνοντας εκδίκηση για τον αποκλεισμό της την περασμένη Πέμπτη. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές κερδίζοντας την Γρασχοπερς με 1-0 . Σε αυτό το ζευγάρι αυτό που αξίζει είναι να σκοράρουν και οι δυο ομάδες , όπως άλλωστε και πριν δυο εβδομάδες , οι δυο ομάδες έχουν άγνοια κινδύνου και εύκολα μπορεί να προσφέρουν ένα παιχνίδι με άπλετο θέαμα .

ΠΡΟΤΑΣΗ Over Γκολ Γκολ

ΤΣΣΚΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ

Με μεγάλο διπλό πέρασε από την Ιταλία η Τσσκα όπου και κέρδισε το Παλέρμο με 0-3 κάνοντας εύκολο το έργο της στην συνέχεια μιας και σφράγισε την πρόκριση της στην επομενη φαση . Το Παλερμο κλασικη Ιταλικη ομάδα η οποία ριχνει το βάρος στο πρωτάθλημα , έχοντας μόλις τρεις πόντους στους ομίλους . Σε αυτό το παιχνίδι το ποντάρισμα μου θα είναι στα 2-3 τέρματα όπου και καλοπληρώνει στην απόδοση του 1.90 . Σαν σημείο η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι πολύ τον άσο μιας και πολλοί θα πάνε με τα μούτρα να πέσουν σε αυτόν .

ΠΡΟΤΑΣΗ 2-3 τέρματα

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan