Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Models

Νεκρός βρέθηκε την Πέμπτη (4/11) στο σπίτι του στη Μελβούρνη, ο James Freud, frontman της σημαντικής αυστραλιανής μπάντας, The Models.


Λεπτομέρειες για τον τρόπο που πέθανε δεν υπάρχουν ωστόσο όλα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Μάλιστα το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε μόλις μία εβδομάδα αφού οι Models μπήκαν στο αυστραλιανό Rock n Roll Hall Of Fame.

O James Freud που ήταν 51 ετών πάλευε για χρόνια με τον αλκοολισμό και μάλιστα είχε κυκλοφορήσει δύο σχετικά βιβλία που είχαν γίνει best seller.

Ήταν μέλος των Models από το 1982 ως το 1988 όπου και διαλύθηκαν. Μαζί τους κυκλοφόρησε τρεις δίσκους, ανάμεσα τους και τον Out of Mind, Out of Sight που ήταν και η μεγαλύτερη τους επιτυχία....



Models - Out Of Mind Out Of Sight


Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Freud δεν έδωσε το παρών στη παραπάνω εκδήλωση και μάλιστα η απουσία του σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Είναι χαρακτηριστικό πως χρησιμοποιήθηκαν δύο δικαιολογίες. Η μία τον ήθελε να έχει υποχρεώσεις με την μπάντα του γιου του στην οποία έκανε παραγωγή και η άλλη πως είχε ένα ατύχημα με την μηχανή του. Στα πηγαδάκια όμως όλοι έλεγαν πως το αλκοόλ επέστρεψε για τα καλά στη ζωή του.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan