Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Αντώνης Βλοντάκης: Επεσε θύμα απάτης στο facebook


Ο Αντώνης Βλοντάκης έπεσε από τα σύννεφα, όταν ενημερώθηκε από το φιλικό του περιβάλλον πως υπάρχουν δύο λογαριασμοί στο facebook με το όνομα «Αντώνης Βλοντάκης» και ο ένας μάλιστα ζητούσε χρήματα.
Στον ένα απαιτούσε χρήματα, λέγοντας πως είναι σοβαρά άρρωστο ένα από τα τρία παιδιά του και χρειάζεται να μεταφερθεί στο εξωτερικό για εγχείρηση, ενώ στο άλλο «ψάρευε» γυναίκες!

Ο Αντώνης ανέλαβε αμέσως δράση... όχι, δεν πέταξε κανένα μικρόφωνο, όπως είχε πει στην Αθηναΐς Νέγκα στο «Just The Two Of Us», αλλά κατήγγειλε το περιστατικό στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
«Εγώ δεν έχω σχέση με το Facebook» τόνισε ο σέξι πολίστας στην εφημερίδα «Espresso», προσθέτοντας πως αυτό που τον πείραξε περισσότερο ήταν το προφίλ που δήλωνε ότι ο γιος του είναι σοβαρά άρρωστος και χρειάζεται δανεικά.
«Πανικοβλήθηκα και στεναχωρήθηκα. Ένιωσα πολύ άσχημα. Ήταν σαν να είχαν μπει στο σπίτι μου κι εγώ κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου. Από το πουθενά, πήγαν να με μπλέξουν σε μια πολύ άσχημη περιπέτεια» είπε χαρακτηριστικά.

«Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, όταν μιλάς με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και δεν ξέρεις αν είναι αυτοί που ισχυρίζονται» κατέληξε ο αθλητής.


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan