Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ιερέας θύμα τηλεφωνικής απάτης-Έδωσε λεφτά για να πάρει νωρίτερα σύνταξη !


Θύματα απάτης, και μάλιστα μέσω τηλεφώνου, έχουν πέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα δεκάδες Ηρακλειώτες, οι οποίοι προσπαθούν να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη με κάθε κόστος…

Τελευταίο θύμα ήταν ένας ηλικιωμένος ιερέας σε χωριό του Ηρακλείου, ο οποίος δέχτηκε τηλεφώνημα από «συνάδελφό» του που προσποιήθηκε ότι εργάζεται στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης και του ζήτησε 2.500 ευρώ για να επισπεύσει τις διαδικασίες συνταξιοδότησής του.....


Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», ο απατεώνας κατάφερε να ξεγελάσει τον ιερέα, καθώς φάνηκε να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από το παρελθόν του, και τον έπεισε να καταθέσει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που του είχε υποδείξει.

Την επόμενη ημέρα, ο δράστης πήγε σε υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και αφού υπέδειξε την ταυτότητά του, έκανε ανάληψη του εν λόγω ποσού.

Ο Κρητικός παπάς αντιλήφθηκε μετά την κατάθεση ότι κάτι δεν πάει καλά και αφού επικοινώνησε με την Αρχιεπισκοπή διαπίστωσε ότι έπεσε θύμα απατεώνων. Στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία που διερευνά το περιστατικό.

newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan