Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ηχητικό ντοκουμέντο από το ufo του Rendlesham, 30 χρόνια μετά!


Ενα ηχητικό ντοκουμέντο με ηχογραφημένη περιγραφή αγνώστων αντικειμένων, που κρατούσε κρυφή τριάντα χρόνια ο στρατός των ΗΠΑ, δόθηκε στη δημοσιότητα. 
 Ηταν Χριστούγεννα του 1980, όταν  αξιωματικοί από την αεροπορική βάση Bentwaters των ΗΠΑ πήγαν να διερευνήσουν ένα ανεξήγητο περιστατικό στο δάσος Rendlesham του Suffolk.
  Στην κασέτα έχουν καταγραφεί οι περιγραφές που κάνουν οι στρατιωτικοί, για όσα βλέπουν μπροστά τους! Η εντύπωση που δημιουργείται είναι ότι οι ίδιοι πίστευαν πως επρόκειτο για εμφάνιση UFO. Κάνουν λόγο για περίεργα φώτα στον ουρανό ενώ γύρω τους το τοπίο μοιάζει σαν βομβαρδισμένο, με καταστροφές στα κοντινά δέντρα, σε ύψος 4,5 μέτρων από το έδαφος (στη φωτογραφία)...


  Αναλυτικά στο ηχητικό ντοκουμέντο ένας από τους αξιωματικούς ακούγεται να περιγράφει τα όσα βλέπει ξεκινώντας από την ασυνήθιστη συμπεριφορά των ζώων μιας κοντινής φάρμας:
  "Ακούω πολύ περίεργους ήχους από ζώα κοντινής φάρμας. Κάνουν πολύ θόρυβο. Κάτι υπάρχει εκεί. Ευθεία. Νάτο πάλι. Ευθεία. Τι είναι; Ένα παράξενο, μικρό κόκκινο φως. Φαίνεται ίσως μισό μίλι πιο μπροστά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό, είναι ένα παράξενο κόκκινο φως που αναβοσβήνει μπροστά".


  Και συνεχίζει: "Βλέπω μια κίτρινη λάμψη επίσης. Παράξενο. Ερχεται σίγουρα από εκεί. Είναι σίγουρα από εκεί. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Είναι παράξενο..."

  Τα σενάρια για το περιστατικό αυτό είναι δεκάδες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί πειστική απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη! 

pyles.tv

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan