Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο Χάβος ποντάρει στον… 12ο παίκτη για τη νίκη με τη Βιγιαρεάλ

Στην αύρα της Τούμπας έχουν ποντάρει - μεταξύ άλλων - στον ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (20:05, ΑΝΤ1) με τη Βιγιαρεάλ. Ο Μάκης Χάβος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο κίνητρο και στην ώθηση που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του αγωνιζόμενοι στην Τούμπα, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για το ποια ομάδα θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Είναι ένα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι. Όλα είναι ανοιχτά στον όμιλό μας, αντιλαμβάνεστε όλοι ότι κάθε παιχνίδι και αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό για την πρόκριση. Παίζουμε στην έδρα μας που μας δίνει άλλη ώθηση και ψυχολογία και ελπίζουμε με την βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη», είπε.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο θα περιμένει ο ΠΑΟΚ την Βιγιαρεάλ και θα παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, είπε πως...
«βλέπουμε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, μεγάλα κλαμπ να περιμένουν στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας. Η Βιγιαρεάλ δεν παίζει ποτέ καταστροφικό ποδόσφαιρο και εκτός έδρας, βγαίνει με τον ίδιο τρόπο, με τον ίδιο σχηματισμό και παίζει επιθετικά. Και ο ΠΑΟΚ θα παίξει επιθετικά, γιατί θέλει τη νίκη», είπε και δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τη διάταξη που θα χρησιμοποιήσει.

Σκιαγραφώντας τον αντίπαλο είπε ότι «παρακολουθώντας τη Βιγιαρεάλ είχαμε δει ότι έχει πλουραλισμό, αυτοματισμούς στην επίθεση. Στον πρώτο αγώνα διαλέξαμε έναν τρόπο για να την αντιμετωπίσουμε. Πήγαμε καλά αμυντικά, αλλά μας έλειψε το επιθετικό κομμάτι, κάτι που θέλουμε να έχουμε στο δεύτερο παιχνίδι», ενώ σημείωσε ότι ακόμη και η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα.

«Με δύο νίκες περνάς στην επόμενη φάση. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά παίζοντας με την Βιγιαρεάλ που έχει τρομερό ρυθμό και ταχύτητα, μια ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφική, αλλά θέλουμε τη νίκη», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν ασχολείται με τις προσπάθειες της διοίκησης για την εύρεση ενός προπονητή, ενώ ήταν σαφέστατος και περί του τρόπου σκέψης των παικτών του. «Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια πάντα υπάρχει επιπλέον πρόκληση. Δίνει άλλη ώθηση, ψυχολογία και κίνητρο στους παίκτες. Δεν δέχομαι όμως ότι οι παίκτες δίνουν ιδιαίτερο βάρος στους ευρωπαϊκούς αγώνες».

Κοντρέρας: «Έχουμε καλή ψυχολογία»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας υποστήριξε ότι «πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας. Σεβόμαστε ασφαλώς τον αντίπαλό μας που είναι μεγάλος, αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες και το συγκεκριμένο γεγονός ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας, πράγμα που είναι σημαντικό για παιχνίδια σαν αυτό. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι».

Σε ερώτηση σχετική με το επίπεδο δυναμικότητας της Βιγιαρεάλ, ο Χιλιανός αμυντικός απάντησε ότι «η Βιγιαρεάλ απέδειξε ότι είναι καλή ομάδα σε τακτικό επίπεδο. Έχει συμπαγή επίθεση με γνωστούς και ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς θα την αντιμετωπίσουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan