Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Να βγει η Ελλάδα από την Ε.Ε.


Για χώρα σε κίνδυνο που δέχεται καθημερινές προκλήσεις έκανε λόγο ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. Γ.Καρατζαφέρης που κάλεσε όλα τα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αλλά και σε αποχώρηση από την Ε.Ε. εάν συνεχιστεί η επίθεση προς την Ελλάδα....

Την λανθασμένη οικονομική πολιτική, την μειωμένη πρόοδο, αλλά και την άποψή του ότι πρέπει να περιοριστεί η γκετοποίηση της Αθήνας υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματος το μεσημέρι της Πέμπτης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ τόνισε ότι "λόγω των συνθηκών, πρέπει να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να αλλάξουμε γραμμή στην πολιτική".

Με σκληρή γλώσσα μίλησε και για την πολιτική Παπανδρέου, η οποία οδήγησε σε οικονομικό εγκλωβισμό χιλιάδες πολίτες, με χιλιάδες μαγαζιά να κλείνουν και το ΑΕΠ να συρρικνώνεται και κάλεσε τους πολίτες να αλλάξουν ρότα στις επικείμενες εκλογές και να δώσουν το ηχηρό μήνυμα της αλλαγής στις κάλπες που θα στηθούν σε όλη την Ελλάδα την επόμενη Κυριακή.

"Μιλάμε επί της ουσίας και κάνουμε έκκληση σε όλους να απομακρυνθούν από τις εξαλότητες της αριστεράς και την λάθος πολιτική των πρωταγωνιστών της πολιτικής σκηνής. Εμείς δεν φέρουμε ευθύνη για την κατάσταση. Και δεχόμαστε να σηκώσουμε το βάρος των ημερών. Και αυτό δείχνει σοβαρότητα. Είμαστε το κόμμα που σκέφτεται ελληνικά και έχουμε ως βάση της πολιτικής μας, τον κάθε πολίτη που ψηφίζει και ξέρει να κρίνει".

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου και προειδοποίησε ότι "η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο, οι προκλήσεις είναι καθημερινές, δεν υπάρχει στρατηγική πολιτική και αν δεν κάνουμε σύντομα κάτι, θα οδηγηθούμε σε επιζήμιες και δυσάρεστες εκπλήξεις χωρίς προηγούμενο".

Να βγει η Ελλάδα από την Ε.Ε.

Ευθείες βολές εξαπέλυσε εναντίον της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας ότι "αν μας θεωρεί το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, μπορούμε να αποχωρήσουμε από αυτήν και ας πάει να ψάξει να βρει αλλού την Ευρώπη που εκείνη ζητάει".

Δεν παρέλειψε να εξαπολύσει προσωπική επίθεση εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "έχει οδηγηθεί σε αυτοεγκλωβισμό και με το μήνυμα που μετέφερε ότι αν δεν τον ψηφίσουμε, θα οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές, νομίζω ότι χάθηκε και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητάς του". Υπογράμμισε μάλιστα, ότι "η νύχτα εκλογών θα είναι τραγική για τον Γιώργο Παπανδρέου. Αυτό το μήνυμα είναι ένας καθαρός εκβιασμός προς τα στελέχη του, ενω επιχειρείται μία συγκράτηση των φυγόκεντρων δυνάμεων της ομάδας του".


Για την τρομοκρατία

Όσον αφορά το θέμα του μπαράζ βομβών - δεμάτων, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε ότι "οι εικόνες αυτές, μας κάνουν να ντρεπόμαστε, δεν μπορούμε να πούμε στο εξωτερικό ότι είμαστε Έλληνες και κρύβουμε τα διαβατήριά μας. Δεν βλέπουν τ'ίποτα καλύτερο από την Ελλάδα στο εξωτερικό, από εμπρησμούς, βομβιστικες ενέργειες και καταλήψεις στην Ακρόπολη".

Αρνητικά ήταν και τα σχόλια εναντίον του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ενώ τον χαρακτήρισε "τιμονιέρη που δεν μπορεί πια να οδηγήσει το πλοίο στον προορισμό του", αφήνοντας αιχμές για τα οικονομικά μέτρα του μνημονίου που έχουν επιβαρύνει τα μέσα ελληνικά νοικοκυριά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για το αποκλεισμένο Κατελόριζο και την άμεση ανταπόκριση του υπουργού Εθνικής Αμύνης Ευάγγελο Βενιζέλο να αποστείλουν πλοίο με ό, τι χρειάζονται οι κάτοικοι του νησιού, κατόοπιν δικής του προτροπής, ενώ υπογράμμισε και άλλες πρωτοβουλίες του κόμματος.


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan