Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τεράστια νίκη - μισή πρόκριση για τον ΠΑΟΚ!

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του πέτυχε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας πανάξια στην Τούμπα της Βιγιαρεάλ με 1-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Μια νίκη που στέλνει την ελληνική ομάδα στην πρώτη θέση του ομίλου και τον καθιστά πρώτο φαβορί για την πρόκριση στους "32".

Ήταν μια νίκη - επιβράβευση της πίστης και της αφοσίωσης. Της πίστης στη νίκη και της αφοσίωσης στα προπονητικά πλάνα. Ο "Δικέφαλος" έδωσε στα πρώτα λεπτά χώρο στους Ισπανούς, ωστόσο πολύ σύντομα ισορρόπησε και οι επιθέσεις του, κυρίως από αριστερά, ήταν πιο επικίνδυνες. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα παίχτηκε μακριά από τις δύο περιοχές. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ πάντως να είναι σαφώς πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του, να πετυχαίνει το γκολ από στημένη φάση και να μην απειλείται ιδιαίτερα στη συνέχεια.

Το φιλμ του αγώνα:

12': Μετά από ωραία σέντρα του Σακελλαρίου, ο Ιβιτς πιάνει την καρφωτή κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ντιέγκο Λόπεζ.

21': Ο Ιβιτς κερδίζει την μπάλα στο ύψος της περιοχής και πασάρει στον Φωτάκη, ο οποίος σουτάρει αλλά ο Ντιέγκο Λόπεζ μπλοκάρει.

54΄: Σε καλή θέση ο Φωτάκης σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων

70΄: ΓΚΟΛ! Κόρνερ του Γκαρσία, γυριστή κεφαλιά του Βιεϊρίνια (που βρισκόταν, όπως το συνηθίζει, στο πρώτο δοκάρι)... 1-0
ΣΚΟΡΕΡΣ: 70' Βιεϊρίνια

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ερικ Μπράαμχαρ (Ολλανδία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 13' Κοντρέρας, 87' Μουσλίμοβιτς - 14' Νιλμάρ, 28' Ανχελ Λόπεζ

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης (90'+1' Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Ιβιτς (41' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (65' Μουσλίμοβιτς).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεζ, Ανχελ Λόπεζ, Καπντεβίλα, Μουσάτζιο (72' Μοντέρο), Γκονσάλο, Μπρούνο Σοριάνο, Μαρτσένα, Κάνι (68' Καθόρλα), Μπόρχα Βαλέρο, Αλτιντορ (62' Ρόσι), Νίλμαρ.

protothema

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan