Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η Βάσω θα μιλήσει για όλα

Η επαύριο του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, αναμένεται να βρει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στα όρια της… αυτοανάφλεξης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά είναι τα στελέχη που περιμένουν στη γωνία τον Γιάννη Ραγκούση, τη Ρεγγίνα Βάρτζελη, τον Νίκο Αθανασάκη και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, δηλαδή τους τέσσερις στενότερους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, στους οποίους και αποδίδουν τις μεγαλύτερες ευθύνες για την άσχημη εικόνα που παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο Γιώργος Φλωρίδης βρίσκεται καθ’ οδόν προς τη δημόσια κριτική, μάλλον όμως η παρέμβαση που θα συζητηθεί περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου στελέχους, θα είναι εκείνη της Βάσως Παπανδρέου.
Η διαχρονική «σιδηρά κυρία» του Κινήματος, δεν έκρυψε και στο πρόσφατο παρελθόν τον προβληματισμό της για την πορεία του ΠΑΣΟΚ, λόγω της πολιτικής που ακολουθούσε η Κυβέρνηση στον τομέα της οικονομίας, και συνεργάτες της σημειώνουν ότι πλέον έχει κάθε δίκιο να βγει και να μιλήσει δημοσίως για τα κακώς κείμενα, εκφράζοντας την κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ.
Θα πρέπει άλλωστε να σημειωθεί ότι ο λόγος που η Βάσω Παπανδρέου επέλεξε το τελευταίο διάστημα τη σιωπή, ήταν για να μην δώσει δικαιώματα να κατηγορηθεί για υπονόμευση, και να συμβάλλει με τον τρόπο της στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ ενόψει των κρίσιμων αυτοδιοικητικών εκλογών.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan