Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πώς να κάνετε πιο στιλάτο το iPhone

ΔΕΙΤΕ: Επιλεγμένα αξεσουάρ για το κινητό σας
Η παραγωγή gadgets για το γνωστό μοντέλο της Apple εξελίσσεται όχι μόνο από την ίδια την εταιρία αλλά και από διάφορες άλλες «φίρμες» που θέλουν να συνδυάσουν τα προϊόντα τους με το δημοφιλές κινητό τηλέφωνο.

Θήκες και ευπαρουσίαστα μηχανήματα για να συνδέσει κανείς το iPhone κυκλοφορούν στην αγορά και η αγορά τους θα αλλάξουν κατά πολύ την εικόνα του τηλεφώνου σας.

Αν νομίζατε ότι η Mont Blanc παράγει μόνο ρολόγια, στυλό και κοσμήματα κάνετε λάθος. Η ιταλική εταιρεία έχει ξεκινήσει την παραγωγή δερμάτινων θηκών για το iPhone....



Τη σκυτάλη παραλαμβάνει η εταιρεία Gresso δημιουργώντας θήκη από 200 ετών αφρικανικό ξύλο (blackwood) με χρυσό 18 καρατίων στο logo της Apple και στολισμένο με ένα σπάνιο μαύρο διαμάντι αξίας 10.000 δολαρίων.

Η αμερικάνικη εταιρία Tivoli δημιουργεί ένα ηχοσύστημα - docking station που είναι συμβατό με το iPhone και μπορεί να μεταφέρει τη μουσική του κινητού αναλλοίωτη μέσα στο σπίτι και εμπλουτισμένη με διάφορες λειτουργίες.
Στο ίδιο μοτίβο η Bang and Olufsen λανσάρει ηχοσύστημα αξίας 1.400 δολαρίων διεκδικώντας τη φήμη για την καλύτερη ποιότητα ήχου σε docking station της αγοράς.
Για τους συλλέκτες σπάνιων κομματιών φροντίζει η εταιρία Calypso Crystal με ένα νέο docking station που διατίθεται μόνο σε 999 κομμάτια παγκοσμίως.

Φυσικά αν όλα αυτά δεν μπορούν να σας ικανοποιήσουν όσον αφορά στα Gadgets με τα οποία μπορεί να συνδεθεί το iPhone, την έκπληξη κάνει  το τραπέζι - οθόνη αφής 58 ιντσών που μπορεί να προβάλλει οποιαδήποτε λειτουργία του συγκεκριμένου κινητού.





πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan