Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Το... τραβάνε στα άκρα!


Ο… πόλεμος χαρακωμάτων καλά κρατεί σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! Μετά το πρωινό «πράσινο» εξώδικο, το ντέρμπι συνεχίζεται και το βράδυ με εκατέρωθεν βολές, κύκλους και... μάσκες!

«Δεν μασάει ο Μαρινάκης»

Όπως έλεγαν κύκλοι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, «η ενότητα της Σούπερ Λίγκας είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Ο Ολυμπιακός τη στηρίζει στην πράξη, ο Μαρινάκης ό,τι είχε να πει το είπε στη συνεδρίαση κοιτάζοντας τους πάντες στα μάτια, δεν μάσησε τα λόγια του, υπήρξε ομοφωνία σε όλες τις αποφάσεις.

Ο φίλαθλος κόσμος σιχάθηκε παρασκήνια....
και κλειστές πόρτες, θέλει ωραίο θέαμα, που προσφέρει ο Ολυμπιακός στους φιλάθλους όλης της χώρας όπου κι αν παίζει, όπως αναγνωρίζεται απ' όλους».

Στο μεγάλο λιμάνι θεωρούν πως το βασικό ζητούμενο είναι να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και να μη στέκονται όλοι σε παρασκηνιακές ενέργειες και όχι μόνο... Με άλλα λόγια, υπάρχει η άποψη πως ο Μαρινάκης έπραξε το χρέος του, ενώ τονίζεται με έμφαση πως υπήρξε ομοφωνία.

 «Δώστε τα πρακτικά»

Στη θέση των… ερυθρόλευκων κύκλων, άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού. Όχι μέσω διαρροών, αλλά με τη μορφή επίσημης ανακοίνωσης. Χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητάει την παράδοση των πρακτικών «για να πέσουν οι μάσκες» (όπως τονίζεται). Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει:
«Είναι απαράδεκτο, ο Πρόεδρος της Super League, κ. Μαρινάκης να κατηγορεί την ομάδα μας και τον Πρόεδρό μας (που δεν ήταν παρών στην προχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Super League) για ποινικά κολάσιμες πράξεις και στη συνέχεια να αρνείται να παραδόσει τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες της εν λόγω συνεδρίασης, προφασιζόμενος παιδαριώδεις δικαιολογίες, όπως να περιμένουμε την απόφαση του επόμενου ΔΣ σε ένα μήνα.
Η λάσπη και οι συκοφαντίες δεν μπορεί να περιμένουν ένα μήνα, κ. Μαρινάκη. Πρέπει να απαντηθούν τώρα. Οπότε και σας καλούμε να παραδώσετε χωρίς δικαιολογίες και καθυστερήσεις, όπως οφείλετε, τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Όπως αναφέρουν «κύκλοι» του ΟΣΦΠ σήμερα, ο κ. Μαρινάκης, «ό, τι είχε να πει το είπε στη συνεδρίαση της Super League κοιτάζοντας τους πάντες στα μάτια και δεν μάσησε τα λόγια του».
Επειδή, κ. Μαρινάκη, δεν μασάτε τα λόγια σας, να μας παραδώσετε τις συνομιλίες για να πέσουν οι μάσκες και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του γι’ αυτά που λέει κι αυτά που πράττει».

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan