Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Σκηνοθέτησε το θάνατό του!


Με την κατηγορία της απάτης βρέθηκε χθες σε δικαστήριο του Έξετερ της Αγγλίας Έλληνας οδοντίατρος που σκηνοθέτησε το θάνατό του προκειμένου να εισπράξει αποζημίωση ύψους 2,5 εκ. ευρώ από τις ασφαλιστικές!
Ο 46χρονος Εμμανουήλ Παρίσης, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος άλλαξε το .όνομα του σε Νηλ ΜακΛάρεν, κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε το θάνατο του με αυτοκινητιστικό δυστύχημα για να εισπράξει αποζημίωση από τις ασφαλιστικές προτού μεταβεί με τη «νέα του ταυτότητα» σε μια πόλη της Σκωτίας, το Πίτερχεντ.

Συμμέτοχοι στην απάτη η γυναίκα του Στυλιανή Θεοδωροπούλου, 40 ετών, και η αδερφή της Νικολέττα Θεοδωροπούλου, 41 ετών, οι οποίες βεβαίωσαν ψευδώς 15 ασφαλιστικές εταιρείες για το θάνατο του Εμμανουήλ Παρίση με σκοπό να «εισπράξουν» συνολικά αποζημίωση ύψους 2,5 εκ. ευρώ.

Οι τρεις τους βρέθηκαν χθες μπροστά από το δικαστή όπου δήλωσαν «αθώοι» για τις κατηγορίες που τους απήγγειλαν.

Η δίκη αναμένεται να κρατήσει από 4 έως έξι εβδομάδες και ο δικαστής του Έξετερ, Φίλιπ Γουάσαλ, αναμένεται να αποφασίσει εάν η δίκη θα διεξαχθεί κανονικά στις 10 Ιανουαρίου 2011 ή θα πάρει αναβολή για τον Ιούνιου του ίδιου έτους.

Ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση, ενώ οι δυο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση μέχρι την επόμενη δίκη τον άλλο μήνα.
newscity1.net

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan