Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Βρέθηκε ο αντι-Γκοβού

Ο Σλάβομιρ Πέτσκο της Λεχ Πόζναν είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Σίντεϊ Γκοβού στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αν ο Γάλλος άσος δεν πείσει άμεσα πως μπορεί να βοηθήσει το «τριφύλλι» να πετύχει τους στόχους του. Ο Νίκος Νιόπλιας, όσο και οι Αντωνίου, Βαζέχα έχουν θετική άποψη για τον Πολωνό μεσοεπιθετικό.

Βαρύ παραμένει το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τον Σίντνεϊ Γκοβού, λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων που υπέπεσε και πολύ περισσότερο λόγω των απογοητευτικών εμφανίσεών του. Ως γνωστόν, οι διοικούντες το «τριφύλλι» εξετάζουν τη λύση του συμβολαίου του Γάλλου χαφ τον προσεχή Δεκέμβρη......

Όλη αυτή η κατάσταση επανέφερε στο προσκήνιο τον Πέτσκο, έναν παίκτη για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί οι «πράσινοι» και το καλοκαίρι, αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Ο μέσος της Λεχ Πόζναν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα για δύο ακόμα χρόνια, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ύστερα από δική του επιθυμία, η οποία είναι τα 450.000 ευρώ. Αν υπάρξουν λοιπόν εξελίξεις με τον Γκοβού, πρέπει να θεωρείται πιθανή η απόκτηση του παίκτη. 


Το παράδειγμα του αρχηγού

Τη συμπεριφορά του Γιώργου Καραγκούνη θέλει ο Νίκος Νιόπλιας να ακολουθήσουν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο «Κάρα» δεν αγωνίστηκε καθόλου με τον Ολυμπιακό, αν και έκανε προθέρμανση, πράγμα που τον στεναχώρησε, η αντίδρασή του όμως ήταν να μπει ως αλλαγή στον αγώνα με τον Ατρόμητο και να «οργώσει» το γήπεδο, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να τον επιβραβεύσει με μία θέση στο αρχικό σχήμα με τη Λάρισα.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» σκέφτεται να βάλει τον Καραγκούνη αντί του Γκοβού, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιήσει από τη αρχή και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, τον οποίον όμως θέλει να ξεκουράσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα καλά νέα ήρθαν από τη συμμετοχή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, οκτώ μόλις μέρες μετά τη θλάση που υπέστη. Όλα δείχνουν πως αν συνεχίσει έτσι ο Γάλλος αμυντικός θα αγωνιστεί κόντρα στον Ηρακλή. Στην αναμέτρηση με τον «γηραιό» αναμένεται να κάνει και την επανεμφάνισή του, πιθανότατα στον πάγκο, και ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan