Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Email από το Facebook



Για αρκετούς, ο μοναδικός λόγος να βγουν από το facebook (προσωρινά) είναι να για να τσεκάρουν τα email τους. Αυτό ίσως να αλλάξει, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο πως σε λιγότερο από 72 ώρες ο Zuckerberg θα ανακοινώσει τη δημιουργία υπηρεσίας email για τους χρήστες του facebook.
Όπως έγραψε το Mashable, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εργαζόταν πυρετωδώς για το σχέδιο “Titan” όλο αυτόν τον καιρό, όπου θα είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πλήρως εξαρτώμενη από το ίδιο το facebook.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πάνω από μισο δισεκατομμύριο χρήστες του θα μπορούν να εγγράφονται στην υπηρεσία δωρεάν, και να έχουν ένα καινούριο email με την κατάληξη @facebook.com.

Ο Zuckerberg πάντως έχει ήδη αποστείλει πρόσκληση όπου τους ενημερώνει ότι θα γίνει συνέντευξη τύπου στο Σαν Φρανσίσκο και όχι στα κεντρικά της εταιρείας στο Palo Alto.

Αυτό έβαλε σε υποψίες τα “λαγωνικά” του διεθνούς τύπου, μιας και ο “πόλεμος” του Facebook με τη Google έχει ενταθεί καθώς η τελευταία ζητά επιμόνως την άδεια να “δανείζεται” στοιχεία των χρηστών που έχουν και facebook και gmail.

cosmo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan