Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ: «Ψηφίζουμε κατά συνείδηση»


Συνήλθε το βράδυ της Τρίτης η ολομέλεια του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ» προκειμένου να αποτιμήσει το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Έγινε ένας ανοικτός διάλογος και υπήρξαν διάφορες εκτιμήσεις από τους υποψηφίους συμβούλους και τα στελέχη του συνδυασμού. Ο επικεφαλής του συνδυασμού, κ. Θανάσης Μεριβάκης στην τοποθέτησή του είπε:


«Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα. Χάσαμε την εκλογή για λίγες ψήφους. Ωστόσο είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθειά μας για έναν Δήμο Φαρκαδόνας που θα έχει προοπτική στο μέλλον».

Όσον αφορά τη στάση του συνδυασμού ενόψει του β΄ γύρου των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις, ενώ ο κ. Θανάσης Μεριβάκης ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του:

«Εγώ προσωπικά ήμουν και παραμένω στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Έχω δώσει αγώνες για την παράταξη και θα συνεχίσω να δίνω. Για τον Δήμο Φαρκαδόνας είχα εξ αρχής ζητήσει να γίνει εσωκομματική διαδικασία προκειμένου να μην υπάρξει διάσπαση δυνάμεων και ενωτικά να πάμε στις εκλογές.

Στα τέλη του καλοκαιριού δε, σε ανοιχτή συζήτηση στην πλατεία της Οιχαλίας, παρουσία του κ. Αθανάσιου Ζιώγκου και του κ. Ιωάννη Σακελλαρίου, ο οποίος μέχρι τότε φερόταν ως υποψήφιος δήμαρχος, επανήλθα  προτείνοντας να κατεβάσουμε ενιαίο ψηφοδέλτιο, χωρίς επικεφαλής, και όποιος εκ των τριών έπαιρνε περισσότερους σταυρούς να αναγνωριζόταν ως Δήμαρχος. Δυστυχώς  και οι δυο συγκεκριμένες αυτές προτάσεις μου δεν έγιναν αποδεκτές.

Από εκεί κι ύστερα ο συνδυασμός μας είναι πολυκομματικός, με παιδιά απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους οι οποίοι μπορούν να κρίνουν ποιον δήμαρχο θέλουν για τον νέο Δήμο Φαρκαδόνας. Εγώ πλέον προτείνω ψήφο κατά συνείδηση». 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan