Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ NEWS μόνο στο internet από τον Λάκη !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η τηλεόραση πέθανε! Ζήτω το internet, αναφωνεί, πλέον ο Λάκης Λαζόπουλος που αποφάσισε να μεταφέρει το ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ NEWS στο internet αφήνοντας τον ALPHA στα κρύα του λουτρού.

Και μπορεί ο Λάκης να είναι κύριος και δεν πρόκειται να σπάσει το συμβόλαιό του, αλλά με το τέλος του, θα αρχίσει παραστάσεις με το concept του ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ NEWS που θα μεταδίδονται ταυτόχρονα από το site του "spirto net" που έχει δημιουργήσει εδώ και λίγες μέρες.

Ο Λάκης, αντιλαμβανόμενος, ότι το παιχνίδι με τη νεολαία παίζεται μόνο στο internet εγκαταλείπει την τηλεόραση και αφιερώνεται αποκλειστικά σε αυτό σε συνδυασμό με τις θεατρικές και κινηματογραφικές δουλειές του.....


Ήδη μεσα από το "spirto net" ξεκινάει το Low Budget Festival με δέκα θιάσους που ανεβάζουν παραστάσεις με εισιτήριο μόνο 10 ευρώ. Η όλη προσπάθεια στηρίζεται από μεγάλους χορηγούς και για χάρη της ο Λάκης μίλησε και στο STAR!

Οι χορηγοί έχουν βρεθεί και για το διαδικτυακό ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ NEWS που θα μεταδίδεται απευθείας από το θέατρο που θα δίνει παραστάσεις ο Λάκης κάτι που εχει μεγάλο κόστος αλλά οι διαφημιζόμενοι θα το καλύψουν και θα αφήσουν και καλά κέρδη.

Προς το παρόν ο Λάκης συνεχίζει ακάθεκτος κάθε Τρίτη, θα διακόψει μετά τις γιορτές για να ετοιμάσει την τηλεοπτική συνέχεια των 10 ΜΙΚΡΩΝ ΜΗΤΣΩΝ, όπως ειχε υποσχεθεί και θα επιστρέψει στα τελη Φλεβάρη με το ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ NEWS στην τελική ευθεία πριν μπεί στο internet.

Το τελείωμα ενός βιβλίου για τον πατέρα του και η συμμετοχή του στη νέα ταινία του Σμαραγδή είναι τα επόμενα βήματά του...

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan