Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Νικηφόρα μηνύματα έστειλε ο Κώστας Οικονόμου-Πολυκοσμία στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου στη Φαρκαδόνα

Μηνύματα αισιοδοξίας και νίκης έστειλε χθες το βράδυ κατά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Φαρκαδόνας ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Οικονόμου.
Σε ένα πολυπληθές κοινό, γεμάτο παλμό και δυναμική ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Κώστας Οικονόμου έστειλε μηνύματα νίκης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Κάλεσε το σύνολο των δημοτών του νέου διευρυμένου δήμου Φαρκαδόνας να εμπιστευτούν το συνδυασμό της «Δημοτικής Αναγέννησης», ένα συνδυασμό που απαρτίζεται από αξιόλογα πρόσωπα που διακρίνονται σε όλους τους τομείς, κι έχουν διάθεση να προσφέρουν στο τόπο και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Οικονόμου κατά την ομιλία του στάθηκε στη βιώσιμη ανάπτυξη και βελτίωση του εισοδήματος των δημοτών, στην κοινωνική ισορροπία και βοήθεια στους αναξιοπαθούντες, στη περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής και του πολιτιστικού επιπέδου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος επικέντρωσε την προσοχή του σε μια σειρά παρεμβάσεων και έργων που θα πρέπει να υλοποιηθούν στη περιοχή, δίνοντας βαρύτητα σε όλους τους τομείς που θα βοηθήσουν για την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών και θα συμβάλλουν στην ευημερία και ανάπτυξη. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο δήμος Φαρκαδόνας είναι μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες που οι δημοτικές Αρχές και οι πολίτες μπορούν να τις εκμεταλλευτούν.
«Η νέα δημοτική μας Αρχή, θα δώσει τον καλύτερο εαυτό σε συνεννόηση με τους δημότες για την αξιοποίηση του υφιστάμενου αναπτυξιακού πλαισίου, προκειμένου να αξιοποιηθούν πρόσθετες οικονομικές ευκαιρίες στην περιοχή», σημείωσε ο κ. Οικονόμου και συμπλήρωσε:
«Η κοινωνία μας αλλάζει συνεχώς, περνά δύσκολες ημέρες, αλλά βγαίνει από τη μιζέρια και το λήθαργο της υπανάπτυξης. Έχουμε θέληση να βοηθήσουμε ένα δήμο με πλούσια χαρακτηριστικά, με ανθρώπους που δεν σταματούν να δουλεύουν, να δημιουργούν και να προκόβουν».
Καταλήγοντας ο κ. Οικονόμου επικέντρωσε την προσοχή του στο σχέδιο Καλλικράτης, ενός αναπτυξιακού προγράμματος που θα παρέχει πάμπολες δυνατότητες στους ΟΤΑ.

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ 
e-erevna

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan